Hakkari'de zırhlı polis aracına bombalı saldırı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracını geçişi sırasında patlatıldı.

Hakkari'de zırhlı polis aracına bombalı saldırı!
Hakkari'de zırhlı polis aracına bombalı saldırı!
GİRİŞ 23.09.2016 11:28 GÜNCELLEME 23.09.2016 11:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Saldırıda can kaybı olmazken, yolda hasar meydana geldi.

Olay, sabah saatlerinde ilçe merkezi girişinde bulunan Altınsu Köyü yakınlarında meydana geldi. Zırhıl polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından daha önce yola döşenen el yapımı patlayıcı, uzaktan kumandayla inflak ettirildi.

Meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan olmazken, karayolunda hasar oluştuğu belirtildi. Teröristlerin yakalanması için de bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
 

YORUMLAR 3
  • Serdar Polat 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk bu ülkeye hiç bir zarar veremez. Halkımız bunun dış oyun olduğunu bilmekte ve birliğine sahip çıkmakta... Pkk sadece leş verir gider...
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar patlayıcı yollara gömmüş olmaları muhtemel ama yeraltında uzun tüneller varsa buralardan yerüstüne ulaşıp bomba patlatılıyor olabilir.özel jeolojik cihazlarla yerin 1km ve altında tünel taraması yapılmalı
    Cevapla
  • AdemoğlununDuası 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahın aslanları siz üzerinize düşen yapın , Allah ta sizi yardımsız bırakmaz. "Evet, sabreder ve (Allah'tan) korkarsanız, onlar ansızın üzerinize gelseler, Rabbiniz size nişanlı nişanlı beş bin melekle yardım eder. " (3-125) Vallahi Allah yolunda olanı, Allah yolda bırakmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...