Teröristbaşı bu defa böyle mesaj verdi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, örgüt üyelerine yeni bir şifreli mesaj verdi.

GİRİŞ 23.09.2016 16:54 GÜNCELLEME 23.09.2016 17:23
Bu Habere 302 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası verdiği gizli mesaj ve talimatlarına bir yenisini ekledi. Gülen'in son yayınlanan video konuşmasında dikkat çeken bir hareket yaptı. Konuşma yaptığı koltuktan kalkan Gülen, yaklaşık 1 metre uzaklıkta biraz daha yüksekteki başka bir koltuğa oturdu. Diğer koltuğa oturmadan ayakta konuşmasına devam eden Gülen "Evet.. Ben gevezelik ettim. Sizi, esas, kalbinizle başbaşa bırakmak daha uygun ama belki diyeceğiniz küçük bir iki şey vardır; ben de bir şeyleri “dır"lar dururum. Zira insanların ruhunda ma'kes bulmayan sözler, “dırıltı"dan ibarettir. Onları bir adım daha Allah'a yaklaştırmayan her teşebbüs, her adım, her söz, her beyan, bir yönüyle, şeytanın borazanıdır" ifadelerini kullandı. Bu esanda kamera açısı değişti. Gülen'in konuşmasında ilk defa yaptığı bu hareket örgüt üyelerine 'yerinizi değiştirin, harekete geçin' mesajı olarak yorumlandı.

UYUYAN HÜCRELERE İKİNCİ MESAJ

Konuşmasına kısa bir süre daha devam eden Gülen örgüt mensuplarına yönelik başka bir mesaj daha verdi. Daha önceden uyuyan örgüt hücrelerine beklemeleri için emir veren teröristbaşı Gülen, bu hücrelerin harekete geçmesi için yeni talimat verdi. Mesajını şifreli bir şekilde ifade eden Gülen "Şayet, bu yangının şöyle-böyle sızıntısı, sizin nöronlarınızda da kendini hissettirmiyorsa, tembih adına birer iğne vurdurmanızda yarar var. “İman-ı billah" iğnesi, “marifetullah" iğnesi, “muhabbetullah" iğnesi, “zevk-i rûhânî" iğnesi, “aşk u iştiyak" iğnesi vurdurmanız lazım. Yangını görmüyorsa, baktığı halde teessür duymuyorsa, nöronları uyarmak için öyle bir mualece (Bir hususa çalışıp devam etmek, bir işe teşebbüs, bir işe girişmek) gerekli" dedi.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 302
  • smyra 7 yıl önce Şikayet Et
    resmen nursuz.. inşallah oturacak bir yerin bile kalmaz da parmaklık arkasındaki taş beton dar gelir sanaa. inancımız ve imanımız bellidir bizim elhamdülillah. snn kuru canından başka neyin var fetö.
    Cevapla
  • yozgatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    kalktığında saatin tam önüne gelip öyle veriyo mesajı saat 16:10 bu bir tarih olabilir mi ??
    Cevapla
  • elazığlı 7 yıl önce Şikayet Et
    tam bi şaklaban ne dediğini kendide anlamıyor
    Cevapla
  • angaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    bidaha kalkışma yaparsanız sunu çok iyi bilinki bu sefer bir kaç tokatla gözaltına alınmassınız yakalandığınız yerde leşiniz yere serilir en yakın zamanda eşlerininizi ve cocuklarınızıda yanınıza göndeririz bu böyle biline
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklara kadar ki kısıma aynen katılıyorum. Bir insanın hatası yüzünden masum çocuklarına el uzatırsak, Allah bunun hesabını çok acı sorar.
    Cevapla
  • ercan 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz sadece rükuda eğiliriz, Allah'ımız yolunda. Kula kulluk yok. Kula kul olanlar Pensilvanya'da. Hala utanmadan, sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere milletimiz bu dik duruşuyla cevabını verdi. Bu duruşumuz devam edecek. Safları sıkı tutun. Zafer şüphesiz ki inananlarındır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi