HDP'nin 4 aşamalı kaos planı deşifre oldu

Teröristbaşı Öcalan'dan haber alamadıkları gerekçesiyle sözde açlık grevine başlayan HDP'nin asıl amacı ortaya çıktı.

HDP'nin 4 aşamalı kaos planı deşifre oldu
HDP'nin 4 aşamalı kaos planı deşifre oldu
GİRİŞ 24.09.2016 09:44 GÜNCELLEME 24.09.2016 09:45
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Kanlı kalkışmanın gerçekleşmesi için üç aşamalı bir plan devreye koyan HDP'nin hain planının ilk aşamasının açlık grevi ile başlatıldığı öğrenildi. HDP'nin hain planını deşifre eden Diyarbakır Emniyeti, tüm birimlerine uyarı göndererek, muhtemel bir durumda her an göreve çıkılacak şekilde hazır olunmasını istedi. Dört aşamalı planı deşifre eden istihbarat birimleri, planın ikinci aşamasının tencere tava ile ses ve gürültü eylemleri yapılarak bölge halkını korku ve paniğe sevk etmek olduğu tespit edildi.

SUİKAST PLANI HAZIRLADILAR

Planın ikinci aşamasında 2013 yılında gezi kalkışmasında denenen tencere tava eylemlerini devreye sokan HDP, bu eylemini de 5 Eylül gecesi Diyarbakır'da gerçekleştirdi. HDP'li vekiller bu eylemin ardından sosyal medya hesaplarında Kürt vatandaşları tıpkı 2014 ekiminde olduğu gibi sokağa çıkmaya davet etti. Hain girişimi gören yetkililer, Öcalan'a bayramda ailesi ile görüşme izni vererek, hain girişimini devre dışı bıraktı. Öcalan'dan haber alamıyoruz kozunu kaybeden HDP'nin, bu sefer Öcalan öldü iddiasıyla Kürt vatandaşları tekrar sokağa çekme girişimine kalkışacağı belirlendi. Planın son safhasında ise PKK ve DAEŞ ortaklığında gözden çıkarılan HDP'li yöneticilere suikastler düzenlenecek.

HEDEF YENİ 6-7 EKİM

Bölge halkı üzerinde kaybettiği otoritesini tekrar oluşturmak için harekete geçen ve bunu yine kanla yapmak isteyen HDP'nin, yeni bir 6-7 Ekim tarzı eylemler planladığı ve bunun için gözden çıkardığı yöneticilerine PKK ve DAEŞ işbirliği ile suikast yaptıracağı iddia edildi. HDP, açlık grevi, tencere tava eylemleri ve Öcalan öldü iddiası üzerinden halkı sokağa dökmeyi başaramazsa son aşama olarak suikast planını devreye koyacak. Her fırsatta iş birliği yapan terör örgütleri PKK ve DAEŞ eliyle suikast planlayan kanlı eller, HDP'nin gözden çıkardığı yöneticilerine suikast düzeneleyecek. Bu yolla Kürt vatandaşları sokağa dökerek yeni bir 6-7 Ekim planlayan HDP'nin kanlı planı için emniyet ve istihbarat birimleri gereken tüm önlemleri aldığı öğrenildi.

Yeni Şafak

YORUMLAR 52
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.Pis çapulcular hiç bi zzaman kazanamıyacaksınız.Koskoca 70 milyon askere güç mü yetireceksiniz.Sadece çook sabırlı ve merhametliyiz....kıymetimizi bilinde tövbe edip hatanızdan dönün...YOKSAAAA
    Cevapla
  • batmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsalar boş. bizim buralarda kimse artık tınlamıyor. mitinglere kimse katılmıyor, kayyum atandı ev ev esnaf esnaf dolaşıp bildiri dağıttılar oyunuza sahip çıkın dediler yinede kimse tınlamadı. anlayacağınız bittiler kimseyi kandiramiyorlar. bi kaç cahilden başka. onlarda her zaman olacak.
    Cevapla
  • has kürt13 7 yıl önce Şikayet Et
    sılho seni ve partini doğuda yaşayan halk sevmiyor çünkü sen vatikana hizmet ediyorsun senin asıl amacın ülkeyi bölüp ermenilere teslim etmek camilerimizi kapatıp kiliseleri açmak
    Cevapla
  • Bir Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlerde sokağa sizin zırvalarınızla dökülecek kadar aptaldı zaten .. ister makarnacı ister kömürcü ister tırşıkçi diyin umrumda değil iftiralarınız 2002 den beri ak partiye oy veriyorum ve var oldukça uzun adamla olcam rabbim ikimizde uzun ömür verirse Yok Kürt Yok Türk. İman varsa sorun yok ister düşmanım olsun
    Cevapla
  • Haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi bu adamlar hiç mi yorulmuyor, olmayacak duaya amin demekten,15 Temmuz gecesine özenip aynısını kendiniz yapmaya çalışıyorsanız,boşuna denemeyin, bunu başarmak için: İman,vatan sevgisi ve cesaret gerekiyor,bunların üçüde sizde yok, Kandırdığınız zavallı Kürt çocuklarına acıyın,sizin yüzünüzden dağlarda eğitimden ve ailelerinden uzak keş olup gidiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…