Hain tuzak! Çocukları öldüreceklerdi

Fırat Kalkanı Harekatı ile temizlenen Cerablus'ta, tadilattan geçirilen bir okulun tuvaletinde tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulundu.

GİRİŞ 25.09.2016 14:27 GÜNCELLEME 25.09.2016 14:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus, Türkiye'den gelen yardımlarla hızla terörün kirli yüzünden arınıyor.Her geçen gün hayatın normalleştiği bir bölge haline gelen Cerablus'ta, inşa çalışmaları sürerken terörün kirli yüzü de zaman zaman yeniden gün yüzüne çıkıyor.

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

DAEŞ kontrolündeyken terör örgütü mensuplarının konaklama ve talim yapmak için kullandığı okulun, Keçiören Belediyesince yeniden eğitime kazandırılması için bir süre önce kollar sıvandı. Yeni sıraların getirildiği, duvarlarının boyandığı okulda çalışmalarını sürdüren ekipler, dikkatleri sayesinde de bir facianın önüne geçti.

OKULUN İÇİNE BOMBA TUZAKLAMIŞLAR

Okulun bahçesinde bulunan tuvaletin kapısının iple bağlı olduğunu gören ekipler, durumdan şüphelenerek Özgür Suriye Ordusu askerlerine haber verdi. Uzman ekipler, yaptıkları incelemede, ipin tuzak olduğunu belirleyince duvarı delerek çalışmalara başladı.Çalışmalar sonucunda, okul tuvaletinde 3 bidon içerisine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcıya ulaşıldı. Kontrollü şekilde uygun bir bölgeye gönderilen patlayıcılar, imha edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Memleketlim 7 yıl önce Şikayet Et
    deaş denilen karın ağrısının ne olduğunu zaten biliyoruz. Bunlar çocukları düşünmez. İnsanlığı gelsinler bizden öğrensin bu pis taşeronlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi