Mardin'den acı haber! Şehit sayısı yükseldi

Mardin Kızıltepe - Derik Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 4 asker şehit olurken çok sayıda asker yaralandı.

GİRİŞ 26.09.2016 13:55 GÜNCELLEME 26.09.2016 16:53
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit sayısı 4’e yükseldi.

ŞEHİT SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Derik-Kızıltepe karayolunun Derik ilçesi girişindeki Tepedağ köyü yakınlarında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi soncu meydana gelen patlamada, 3 asker şehit olmuş, 5’i asker, 2’si korucu 7 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Yaralılar, Derik, Kızıltepe ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan 1 asker daha yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Patlamada şehit sayısı 4’e yükseldi.

4 asker ve 2 korucunun tedavileri sürüyor.




KAYNAK: DHA
YORUMLAR 59
  • Temel Simsek 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Insansiz Hava Araclarimiz neyi gözetlerler oda anlasilir degil o araclardan birtanesiyle karayolari konturol edilemezmi Ben sahsen Türkiyeyenin teröre karsi mucadelesini anlamis degilim terörle mucadelede oturmus bir sistemimiz yok mesela karayolunda konturol noktasi kuruyoruz onuda bes on Askerle yapiyoruz cok yetersiz o konturol noktasini Aslinda yedyüz metre uzakdan veyahutda besyüzmetreden baska Güvenlik gücleri tarafindan korunmasi gerekir bizim en büyük yanlislarimizdan biriside bu bu yanlislardan büyük ders almamiz gerekir
    Cevapla
  • Reel21 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş helikopter denen bi araç var.neden kullanılmıyor. Habire sevkiyatlarda askerimiz şehit oluyor bu artık s Sağlam bi çözüm.
    Cevapla
  • kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    sabredin kardeşler imtahandayız elbet rabbimizin bir planı vardır zira allah en büyük plan kurandır
    Cevapla
  • Kayseri-38 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede bulunan Suriyeli hainler def olmadıkca bu iş bitmez. bunların çoğu bu ülkeye kasıtlı gönderildi.def edin gitsin.bu hainlere acınmaz.gercek vatansever suriyeli orda vatanını bekliyor.iyi düşünmek lazım.
    Cevapla
  • Hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    Buradakilerin hepsi hain değil. Sahabelerden de bu şekilde muhacir olanlar vardı. Belki de bu Suriyeli mülteciler bizim için sadakadır. Allah masumlar hürmetine çok musibetleri def ediyor. İyiliği tavsiye edelim. Allah sabredenlerle beraberdir. Vesselâm
    Cevapla
  • Gök 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah be arkadaşım minibüsle Askerler oraya yollanırmı.Sanki birileri kasıtlı bir şekilde o askerleri ölüme yolladı.Evet araştırılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'