Sınırda hareketlilik! Kirpiler Suriye'ye girdi

TSK, fırtına obüs topları ile ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ'i vururken, aynı zamanda zırhlı araçlar ve kirpiler Suriye'ye girdi.

GİRİŞ 27.09.2016 10:54 GÜNCELLEME 27.09.2016 15:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğinde Özgür Suriye Ordusu, ilerleyişini Suriye'nin Çobanbey Kasabası (RAİ) bölgesi ile Azez ilçesine bağlı köylerde sürdürüyor.

Çatışmaların sürdüğü bölgelere sınırın sıfır noktasında konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş vasıtalarıyla RAİ bölgesi ile Azez kırsalına sabah erken saatlerden itibaren bombalamaya başladı.

ZIRHLI ARAÇLAR VE KİRPİLER GİRİŞ YAPTI

DAEŞ terör örgütü mevzileri ve hedefleri vurulurken, sınırda konuşulu bulunan zırhlı araçlar ile kirpiler, Kilis'in Yavuzlu köyünün sınır hattından Suriye'ye giriş yaptı.

Suriye'nin köylerinde de Özgür Suriye Ordusu'nun hareketliliği sürerken, vurulan DEAŞ hedeflerinden siyah dumanlar yükseliyor.

Sınırın Türk ile Suriye tarafından büyük hareketlilik yaşandığı gözlenirken, çatışmalar iç bölgelerde sürüyor.

YORUMLAR 8
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyeyi almak mecburiyetindeyiz abd asla durmaz israil asla durmaz o topraklara el koyana kadar durmazlar onlardan önce biz almalıyız halepe girmeliyiz ALLAH askerimize polisimize yardımcı olsun halep için bişeyler yapılmasını 4 gözle bekliyorum sabırlı olmalıyım ve olmalıyz
    Cevapla
  • Anlaşılır birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • ccc 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriye topraklarını işgal edin halkı türkiye çatısı altında toplayın huzun ve rafah ile yaşayalım
    Cevapla
  • türk milleti 7 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlarımızdan terör örgütlerini Allahın izniyle uzaklaştıralımda suriye bataklık gibi askerimize zarar gelmeden çıkalım.
    Cevapla
  • sdgsdg 7 yıl önce Şikayet Et
    olmamış
    Cevapla
  • MURAT SARP 7 yıl önce Şikayet Et
    allahım şanlı ordumuza yardım et.allahım hainlerin tuzaklarından muhafaza eyle.düşmanlarımızı sevindirme.bize kendi kendi katından nusretler nasip eyle.haydi ya allah bismillah.nasrumminallahi ve fethun karib.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar