PKK'lı hainler roketatarla eve saldırdı!

PKK'lı teröristlerce gece zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda iki merminin bir eve isabet ettiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.09.2016 15:21 GÜNCELLEME 27.09.2016 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devriye görevi yapan zırhlı polis aracının gece Barış Mahallesi'ndeki eski kadın doğum hastanesi önünden geçişi sırasında teröristlerce roketatarlarla gerçekleştirilen, can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırıda mermilerin dar gelirliler için yapılan TOKİ konutlarındaki bir evde hasara neden olduğu belirlendi.Mermilerin isabet ettiği evde yaşayan 7 çocuk sahibi Halime Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadıkları korkuyu anlattı.

Yattıkları sırada silah sesleri duyduklarını ve büyük panik yaşadıklarını ifade eden Güneş, çocuklarını arka odaya götürdüğü sırada patlama sesi geldiğini söyledi.Güneş, evden bir anda dumanlar yükseldiğini dile getirerek, "Duman ve ateşi görünce bir odaya sığındık. Çocuklar ağlıyordu.

Atılan roketlerin mermileri çatıya ve balkona isabet etti. Binadaki camların hepsi kırıldı, şans eseri kurtulduk." dedi.Kredi borcu ile aldıkları evlerinin hasar gördüğünü anlatan Güneş, mağdur olduklarını belirtti.

Güneş, saldırıda klima ve halıları ile çocuklarının okul eşyalarının yandığını belirterek, "Roket mermileri camdan girseydi Allah korusun çocuklarıma bir şey olurdu. Çok şükür ki bir şey olmadı." ifadelerini kullandı.

Halime Güneş, roketatar mermilerinin polis aracına isabet etmemiş olmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi il
    Cevapla
  • cankurban 7 yıl önce Şikayet Et
    siirt
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu sizin eliniz kolunuz yok mu?sizde onlara saldirin!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu