Türbenin yanına kumarhane yapıyorlar

Kıbrıs Girne'de, bir türbenin yanına inşa edilen kumarhane tepki çekiyor.

Türbenin yanına kumarhane yapıyorlar
Türbenin yanına kumarhane yapıyorlar
GİRİŞ 28.09.2016 17:41 GÜNCELLEME 28.09.2016 17:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Manevi Havama Dokunma Platformu üyeleri geçtiğimiz hafta KKTC Cumhuriyet Meclisi önünde başlattıkları eylemlerine, bu hafta farklı bir boyut kazandırarak KKTC Başbakanlık Binası önünde çadırlar kurarak devam ediyor.

BAŞBAKANLIK ÖNÜNDE ÇADIR

Son zamanlarda özellikle Girne bölgesinde yaşanan çevre felaketine son vermek, tarihi, kültürel ve manevi değerleri korumak, betonlaşmış sahillere dur demek adına başlattıkları  imza kampanyası vatandaşların yoğun katılımıyla internet üzerinden devam ederken, yetkililere sesini duyurmak adına platform üyeleri KKTC Başbakanlık Binası önünde çadır eylemlerine başlattı.

VATANDAŞLARDAN DESTEK TALEP EDİLİYOR

Çadırlara gelecek vatandaşlara platformun kuruluş amacı aktarılacak. Yetkililerden öncelikli talepleri olan Hz. Ömer Türbesi yanında inşaatı devam eden kumarhaneli otel inşaatının durdurulması ve diğer yapılması planlanan kumarhaneli otel inşaatlarına izin verilmemesi yönünde bir adım gelmeyince kadar devam edilecek. Vatandaşlardan da yapacakları eylemlerine destek talebinde bulunacak.

İMZA KAMPANYASI

Manevi Havama Dokunma Platformu, konu ile ilgili imza kampanyası başlatırken, '#dokunma #istemiyoruz #çevrefelaketi #sonbulsun' başlıklarıyla Twitter'da da kampanya yürütüyor.

 

YORUMLAR 7
  • adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin bu durumunu fırsat bilip sahtekar bm nezdinde kıbrısı elimizden alacaklar aman dikkat devlet yetkililerine ihbar.
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    O kumarhane başiniza yikilir inşallah
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ''kumarı oynatanlar kazanır, oynayanlar değil'' ''birisine kötülük yapmak istiyorsan, onu kumara alıştır'' ''kumarcı için para oyuncaktır '' ''kumarcı cebinde parasını tutamayan adamdır, onun için para oyun malzemesidir'' ''az paran olsun kumar oynama''
    Cevapla
  • hezarfen 7 yıl önce Şikayet Et
    Eceli gelen it cami duvarına işermiş..
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    gazimagusadada cami yanında içki içiliyor orası gavur memleketi gibi bahçesinde bile olabilir masalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı