Kayseri'de korkunç kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Kayseri’de otobüse çarparak takla atan otomobil hurdaya döndü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kayseri'de korkunç kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Kayseri'de korkunç kaza: 1 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 28.09.2016 17:42 GÜNCELLEME 28.09.2016 17:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Kayseri-Develi karayolu Erciyes Kayak Tesisleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Y. (69) yönetimindeki 38 SV 354 plakalı otomobil, 38 GZ 275 plakalı otobüsle çarpıştıktan sonra takla attı.



Kazada otomobil sürücüsü E.Y., olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan U.O. (69), Y.Y. (78), A.Y. (71) ve G.T. (79) ise sevk edilen ambulanslarla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



Hayatını kaybeden E.Y.’nin cenazesi hurdaya dönen otomobilde sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. E.Y.’nin cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği cadde üzerinde olası bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan araçlar ise jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından bulunduğu yerden kaldırıldı.

YORUMLAR 2
  • kayserili esnaf 7 yıl önce Şikayet Et
    hacılar erciyes arasındaki yol çok acil yapılacaktı hala yetkililerden ses yok yeni bir katiam gibi kazamı bekleniyor yetkililer karayolları uyuyormu b şehir bld başkanı konuyu biliyor
    Cevapla
  • erdal törer 7 yıl önce Şikayet Et
    otobüs ters şeritte muhtemelen gidiş istikametinde yol yapım çalışması var ve otobüsün gittiği istikamet ters .. yolun bir tarafı gidiş geliş olarak trafige açılmış taksi de dalgın kazanın sebebi bu .. Bakın orada birtane işaret görüyormusunuz.. belki tek tük vardır ama yetersiz olduğu açık bu insanların canının kıymeti işte bu kadar .. bundan karayolları ve kontrol memuru , trafik denetleme ve en çok ta o çalışmayı yapan var ise miteahhit dir sorumlusu ..keşke olmasaydı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?