PKK'nın hain planı deşifre oldu!

PKK’nın PYD/YPG kanadında faaliyet yürüten 5 kişilik ölüm timinin, Türkiye’de katliam yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı

PKK'nın hain planı deşifre oldu!
PKK'nın hain planı deşifre oldu!
GİRİŞ 29.09.2016 06:27 GÜNCELLEME 29.09.2016 06:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstihbarat birimleri, PKK terör örgütünün hazırlıklarını yaptığı yeni bir katliam planını deşifre etti.

PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG kanadında olduğu belirlenen Hamza, Kawa, Hakkı, Ali ve Şoreş kod adlı terör örgütü mensuplarının, Kobani bölgesinde patlayıcı eğitimi aldıkları tespit edildi.

Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gönderilmesi planlanan bu teröristlerin eylemleri terör örgütü DAEŞ’in yaptığı yönünde izlenimler vermeye çalışacağını tespit eden istihbarat birimleri, 6 Eylül 2016’da tüm birimleri uyardı.

VUR-KAÇ TAKTİĞİ

PKK’nın 2’şerli ve 3’erli gruplar halinde sabotaj eylemi yapmayı planladığını belirleyen istihbarat birimleri, terör örgütünün silahlı kanadının AK Parti yöneticilerini hedefe koyduğunu ve vur-kaç taktiği ile saldıracağını saptadı.

Bu tespitlerin ardından 81 kent alarma geçirildi. Özellikle yaptığı açıklamalarla örgütün hedefinde olan kentlerin parti yöneticileri için teyakkuza geçildi. AK Parti binalarının çevre güvenlik tedbirleri güçlendirildi.

'BÜROKRATLARI HEDEF ALIN' TALİMATI

kırsalında bulunan örgüt üyeleriyle Trabzon’un Maçka İlçesi Altındere Köyü kırsalındaki, Tunceli’dekilerle de Tokat kırsalındaki teröristlerin şifreli konuşmalarına ulaşıldı.

Görüşmelerde, örgütün üst düzey yöneticileri ve Kandil’deki PKK elebaşısı Cemil Bayık’ın değerlendirmeleri kırsalda örgüt üyelerine aktarıldı.

BATI’YA MÜHİMMAT!

Terör örgütü üst yönetimi, kitlesel eylemlerin artırılması, cezaevleri de dahil olmak üzere her alanda ‘direniş’ geliştirilmesi, sadece polis-askerin değil, vali ve kaymakam gibi bürokratlarla ‘işbirlikçilerinin’ hedef alınması talimatını verdi.

Telsizden, Batı illerine çeşitli maskeleme teknikleri kullanılarak madde ve mühimmat aktarılması da istendi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 14
  • tam türk 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir halt yiyemezler
    Cevapla
  • Mete TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlarımızı tam anlamıyla kontrol edemez isek; bu hainler işte böyle ellerini kollarını sallayarak ülkemize girip çıkarlar. Ne olursa olsun biran önce bütün sınırlarımızı gece gündüz kontrol altına almalıyız. Kaçakçılık önlenmeli. Kaçakçının geçtiği yerden teröristlerde geçiyor.
    Cevapla
  • bingöl kürt erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    kurduğunuz tuzaklar başınızda paralansın. yaptığınız bombalar halka ulaşmadan elinizde ve içinizde patlasın. emellerinize nail olmayasınız inşallah.. Allah, kurduğunuz tuzaklarınızı başınıza yıksın inşallah.. en dipten tepe kadroya kadar rahatlık yüzü görmeyin inşallah.. bu milleti birbirine düşürme çabalarınız boşa çıksın inşallah.. Ne mutlu türk kürt müslüman kardeşliği.. kahrolsun okk ve yandaşları..
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Amiin amiiiiin amiın inşaallaaaaaaahhhhh!!!!!=)))))))
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bilip YPG saflarını ateş altına almıyoruz neden....
    Cevapla
  • ahmet yasar 7 yıl önce Şikayet Et
    aynı şeyleri neden devlet yapmıyor vurucu timlerle tepele gitsin cıa nın hertürlü örgütü var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı