Sahibinden 90 bin euroya satılık FETÖ evi!

FETÖ'nün darbe girişimini planladığı Ankarada'ki dairenin satışa çıkarılmasının ardından Kayseri'de de FETÖ dairesinin satılığa çıkarıldığı öğrenildi.

Sahibinden 90 bin euroya satılık FETÖ evi!
Sahibinden 90 bin euroya satılık FETÖ evi!
GİRİŞ 29.09.2016 09:49 GÜNCELLEME 29.09.2016 09:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün 1 yıl önce kiraladığı ve 15 Temmuz darbe kalkışmasının hazırlıklarını yaptığı Ankara Çukurambar'da ki lüks apartman dairesi satışa çıkarılmıştı.

Ankara'da darbe üssü olarak kullanılan ve 695 Bin TL'ye satışı gerçekleşen bu lüks apartman dairesinden sonra FETÖ'ye ait bir karargahta FETÖ operasyonlarının kilit şehirlerinden birinde Kayseri'de ortaya çıktı.

KAYSERİ'DE Kİ ÖRGÜT EVİ DE SATIŞTA!

Kayseri'de önceki yıllarda TUSKON'a bağlı Koza Eğitimi Destekleme Derneği olarak faaliyet gösteren ardından da FETÖ ablalarının karargahı olarak kullanılmaya başlanılan apartman dairesi satışa çıkarıldı.

Alparslan Mahallesi, Bahar Caddesi'nde bulunan bu evde FETÖ ablalarının darbe kalkışmasına 3 ay kala gibi bir sürede ciddi bir hazırlık yaptığı öne sürüldü. FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Koza Eğitimi Destekleme Derneği Kayseri Şubesi 17-25 Aralık'tan sonra resmi olarak kapatılmıştı. Fakat derneğin giriş kattaki 280 metrekare dairede, FETÖ faaliyetleri sürdürülmeye devam edildi. 

90 BİN EURO İSTENİYOR

Geçtiğimiz Nisan ayına kadar FETÖ ablaları tarafından kullanılan apartman dairesi sahipleri tarafından 90 Bin Euro'ya satılığa çıkarıldı.

Sadecehaber

YORUMLAR 3
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet bunlara el koyamiyacak kadat yetersizmi
    Cevapla
  • Hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    kimse satın almayarak veya kiralamayarak bu mal sahibini cezalandırması lazım
    Cevapla
  • james 7 yıl önce Şikayet Et
    ya da devletin bu daireye el koyması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı