Acı haber bu sabah geldi: Şehit oldu!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru 26 yaşındaki Sefa Altınsoy şehit oldu.

GİRİŞ 29.09.2016 10:11 GÜNCELLEME 29.09.2016 11:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cizre'de bölücü terör örgütü PKK'nın 26 Ağustos'ta bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru Sefa Altınsoy, tedavi gördüğü GATA'da doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Altınsoy'un Ortaca'daki evine acı haber ulaştı. Baba Faruk Altınsoy ise oğulunun şehit olduğu haberini aynı hastanede aldı. Ortaca'da yaşayan ailesi, acı haber üzerine Dalaman Havalimanı'ndan uçakla Ankara'ya gitti. Şehit polisin memleketi Aksaray'da toprağa verileceği belirtildi.

12'YE YÜKSELDİ 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos’ta PKK’lı teröristlerin Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 11 polis şehit olmuş 78 kişi de yaralanmıştı. Daha sonra bir polis daha şehit oldu. Bugün şehit olan   Sefa Altınsoy ile birlikte şehit sayısı 12'ye yükseldi.

YORUMLAR 8
  • fatma A 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah annemmm nurlar icinde uyu birtanemmmm Allahim onlari kahru perisan eyleeee
    Cevapla
  • fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    yaktilar bizi onlarda yansinñ
    Cevapla
  • Sebahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehit olan kardeşimiz akrabamızdı ne hepimizin üzüntüsü bu her şehit bizim kardeşimizdir ateş düştüğü yeri yakar ne diyelim Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Akrabamiyiz?
    Cevapla
  • yazikgenceciklete 7 yıl önce Şikayet Et
    elinize ne gecti hy ahlaksizlar bire beyindizler siz bir oyuncaksiniz buyuk turkiye istemeyenlerin.hem dunyanizihemde ahretinizi batiriyorsunz ama sixde ahrete inac olsa boyle yapmasiniz zaten bu teror olaylati islamiyete karsi adam toplamak icin yalandan islamyakin gibi gorunuyor bu numarayi yutan baxi cahiller kanip eylem yaoiyor acin gozunuzu yazik etmeyin
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri hala öğretmenlik yapıyor. Vatan evlatları şehit oluyor. Bizde seyrediyoruz. Yuh bize..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar