Öğrenci servisi takla attı: 1 ölü, 19 yaralı

Şanlıurfa’da öğrencileri taşıyan servis minibüsünün takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 19 öğrenci ise yaralandı.

 Öğrenci servisi takla attı: 1 ölü, 19 yaralı
Öğrenci servisi takla attı: 1 ölü, 19 yaralı
GİRİŞ 30.09.2016 17:20 GÜNCELLEME 30.09.2016 17:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre kaza, öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Siverek-Kahta yolunun 15. kilometresinde yaşandı. Paşa Devebakan’ın (58) kullandığı 63 S 6109 plakalı öğrenci taşıyan servis minibüsü, Kalınağaç kırsal Mahallesi ilk ve orta okulunda okuyan öğrencileri Gazi kırsal Mahallesi’ndeki evlerine götürürken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü ve 19 öğrenci yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan sürücü Paşa Devebakan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, tedavi altına alınan öğrencilerden birinin de durumunun ağır olduğu ve Şanlıurfa merkezdeki hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 2
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'daki okul servislerini Allah rizasi icin bi inceleyin. Baska birsey demiyorum..
    Cevapla
  • Kar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir rezillik. Bu çocukları taşırken ekstra dikkat gerekiyor. Küçücük çocukların psikoloji sini anlayabilen var mı? Yazıklar olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar