Adana'nın kabusu yankesici yakalandı

Adana'da 7 cep telefonu ve 2 bin lira çalan yankesici güven timlerinin dikkatinden kaçamadı.

GİRİŞ 01.10.2016 10:51 GÜNCELLEME 01.10.2016 10:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adana'da takip ettiği şahısların 7 cep telefonunu ve 2 bin lira parasını çaldığı ileri sürülen bir zanlı, güven timleri tarafından yakalandı.

1 AYDA SOYMADIĞI KİMSE KALMADI!

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'da 1 ay içinde yolda yürürken bir çocuğun, elektrikli bisikletle giderken bir kadının elindeki cep telefonu olmak üzere 7 kişinin cep telefonu ve 2 bin lirası kapkaç ve yankesicilik yöntemiyle çalındı.

Mağdurlar polise gelerek şikayette bulunup eşkal verdi. Polis yaptığı araştırmada eşkallerin hepsinin aynı olduğunu belirledi. Polis bu eşkal doğrultusunda robot resim çizdirerek güven tim ekiplerine verip zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

KAMERALARA YANSIDI

Güven tim ekipleri Seyhan ilçesinde görev aldıkları sırada hırsıza benzeyen bir eşkal gördü. Bunun üzerine zanlı durdurulup gözaltına alındı. Emniyete getirilen zanlıyı müştekiler teşhis ederken şahsın isminin Mehmet T. (36) olduğunu belirlendi.

Ayrıca zanlının bir restorana arkadaşıyla birlikte bir kadının çantasından cep telefonunu çalarken güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği tespit edildi. Görüntülerden zanlı teşhis edildi. Zanlı 7 ayrı kişinin cep telefonunu ve 2 bin lirasını çalmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 4
  • Karaalioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    İçerde doğru dürüst yatmadan dışarı çıkacak. Bu ülkede sayfalar dolusu sabıkası olanlar bile içeri atılamazken bunu kim atacak. Adalet sistemine güven yok. O yüzden insanlar kendi adaletlerini kendileri sağlama peşindeler.
    Cevapla
  • Jaime 7 yıl önce Şikayet Et
    Kol ve bacağı çapraz kesilmeli. Hapise de atılmalı. Neden böyle insanların serbestçe yaşamalarına izin veriliyorki? Kimseye yararı yok, zararı var. Hapise atsan buna harcanan parayı zaten ileride çıkartamayacak. En iyisi tecavüz, cinayet gibi suçlarda idam. Hırsızlıklarda ise uzuvlarını kesip hapse atmak.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlık bu adamların mesleği olmuş içeri at çıksın cezasını çeksin bir daha başka birine zarar versin.BU ADALET ADALET MİDİR? 1-2 -3 DUR bakalım 4 olmayacak hadi senin yerin şimdi TAŞ OCAĞI ömrünün sonuna kadar burda misafir olacaksın.Aynı şey Gasp,terör,Adam yaralama,cinayet hepsi için aynı olmalı ve ADİL bir ceza verilmeli ya sizce!
    Cevapla
  • hıdır diker 7 yıl önce Şikayet Et
    evet aynen öyle yapılmalı yoksa gittikçede çoğlıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...