FETÖ'ye 'Varank 1' operasyonu

İzmir merkezli 16 ilde gerçekleşitirilen FETÖ operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'ye 'Varank 1' operasyonu
FETÖ'ye 'Varank 1' operasyonu
GİRİŞ 04.10.2016 09:02 GÜNCELLEME 04.10.2016 09:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir merkezli 16 ilde Ege Üniversitesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonda 19 kişi gözaltına alındı, 25 kişi aranıyor.

İzmir merkezli 16 ilde terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerine yönelik ve "Varank 1" ismi verilen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı, 25 kişi aranıyor.

Star muhabirinin edindiği bilgiye göre İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlarla Mücadele Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz'ın terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekipleri sabah saatlerinde  İzmir merkezli 16 ilde eş zamanlı olarak operasyon başlattı.

Operasyonda Ege Üniversitesi çalışanları ve aralarında ByLock kullanıcılarınında olduğu 19 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyon kapsamında 44 kişi hakkında yakalamaya yönelik gözaltı kararı olduğu bildirildi.

YORUMLAR 3
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    chp çamura yatıp kendini fetö'den temizleyemez de ak parti bir an önce fetö'cü milletvekili başta olmak üzere diğer parti üyelerini temizlemeli. süleyman özışık bunun sinyallerini vermişti. şu durumda yakın zamanda erken seçim görünebilir. hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • turan t 7 yıl önce Şikayet Et
    ordudan sadece 4500 kişiyi attılar daha 135000 in içinde 30000 paralel öyle duruyor 2010 sonrası tümden paralel tsk da alımlar personel daire tümden gidik
    Cevapla
  • VATAN61 7 yıl önce Şikayet Et
    çok komiksiniz vallahi, yahuu öğretmenle bankacıyla bu iş çözülmez nerde fetöçü bakanlar belediye başkanları millet vekilleri daire başkanları rektörler dekanlar baro başkanları personel daire başkanları.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi