Açığa alınan polislerin isim listesi belli oldu mu? (12 bin 800)

Son dönemlerde aldığı radikal kararlar ile sık sık gündeme gelen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), FETÖ/Paralel Yapı soruşturmaları kapsamında terör örgütü ile ilişiğini tespit ettiği yada şüpheler bulduğu 12 bin 800 polisi açığa aldı. Peki açığa alınan polislerin isimleri yani kimlikleri belli oldu mu?. İşte yanıtı ve diğer tüm ayrıntıları haber7.com'da bulabilirsiniz..

Açığa alınan polislerin isim listesi belli oldu mu? (12 bin 800)
Açığa alınan polislerin isim listesi belli oldu mu? (12 bin 800)
GİRİŞ 05.10.2016 17:15 GÜNCELLEME 05.10.2016 20:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Açığa alınan polis 12 bin polis ile ilgili tüm güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

Artan terör olayları neticesinde bir dizi önlem ve reformsal düzenlemelere giden Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli yaklaşık 12 bin 800 polis açığa alındıAçığa alınanların arasında 2 bin 523 amirin olduğu belirtildi. Açığa alınan polislerin İl ve ilçe emniyet müdürlüklerinde silah ve rozetlerine el konulduğu ifade edildi.

İSİMLER BELLİ OLDU  MU?

Açığa alınan 12 bin polisin isimleri hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Lakin açıklama gelir gelmez haber7.com'dan öğrenebilirsiniz..

ANKARA'DA 1300, İSTANBUL'DA 760 POLİS

İlk gelen bilgilere göre, Ankara'da bin 300, İstanbul'da 760, İzmir'de 580, Diyarbakır'da 652, Bitlis'te 278, Siirt'te 220, Kocaeli'de 145, Tokat'ta 127, Hatay'da 110, Van'da 95, Bilecik'te 90, Samsun'da 90, Artvin'de 76,Kırşehir'de 56, Giresun'da 52, Çanakkale'de 38, Tekirdağ'da 28 ve Manisa'da 28 polis açığa alındı.Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli yaklaşık 12 bin polisin açığa alındı. Yapılan araştırmalar sonunda 81 kentte açığa alınmasına karar verilen polislere bugün itibarıyla tebligatların yapılacağı öğrenildi. 

BAKANLIK TEMİZLİK BAŞLATTI

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde büyük bir operasyon başlattı. Bakanlık 81 ilde çok sayıda polisin FETÖ/PDY üyesi şüphesiyle görevden uzaklaştırılması kararını aldı. Aralarında çeşitli rütbelerde bulunan müdürlerinde olduğu yaklaşık 12 bin polisin örgüt ile bağlantısı olduğu iddia edildi.

SORUŞTURMA SONUNDA İHRAÇ

İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınan polisler hakkındaki soruşturmayı polis başmüfettişlerin yürütecek. Soruşturmalar sonucunda, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu belirlenen polislerin meslekten ihraç edileceği öğrenildi.

 

YORUMLAR 5
  • İstanbul 7 yıl önce Şikayet Et
    zaman gazetesine abone olmadım - bankasya ' ya hic para yatırmadım - bylok ismini 15 temmuzdan sonra duydum - Çocugumu araştırarak onların dersanesine vermedim - Onların toplantılarına katılmadım - imam hatip mezunuyum hiçbir irtibatım olmamasına rağmen açığa alındım inşallah adaletle sonuçlanır
    Cevapla
  • reisin fedaileri 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin yıllardır reisin izindeyiz yeni açığa alındım herkes fetönun yalakasıyken onların karşısında durdum şimdide durmaya devam reis ne yapsalarda bizi senden sogutamazlar gerekirse canımız feda .reis sen samimisin ama aşağıda çok farklı şeyler dönüyor Allah yar ve yardımcın olsun. Bi canımız var oda vatana sana feda olsun.
    Cevapla
  • İstanbul 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı bende senin gibi düşünüyorum bende açığa alındım bu örgütle hiçbir alakam yokken Allah Yardımcımız olsun
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    şu hainlerin işine bak islam adına muhafazakar hükümeti yıkmaya çalışan münafıklar topluluğu
    Cevapla
  • ÇILGIN TÜRKLER 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar doğru ve güzel bir tespit... Katılmamak elde değil ki.. Maalesef ama çok doğru çok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim