İstanbul'da karakola bombalı saldırı!

Yenibosna 75. yıl polis merkezi yakınlarında motosiklete yerleştirilen bomba patlatıldı. Olayda biri ağır 10 kişi yaralandı.

GİRİŞ 06.10.2016 15:59 GÜNCELLEME 06.10.2016 17:31
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Yenibosna'da polis merkezi yakınında patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırının bombalı motosikletle yapıldığını açıkladı. 

10 KİŞİ YARALANDI

İlk gelen bilgilere göre patlamada 10 kişi yaralandı.Patlama sonrası çevredeki çok sayıda evin camları kırıldı, çok sayıda araçta da hasar oluştu.

KASKLI VE KIRMIZI MONTLU

Saldırganın kasklı, kırmızı montlu ve motosikletli olduğu iddia edildi. Bölgede saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.Çatışma ihtimaline karşılık patlamanın ardından bölgeye özel harekat polisleri ve zırhlı araçlar gönderildi.

İHA MUHABİRİ: SİLAH SESLERİ DUYULDU

İHA muhabirinin verdiği bilgiye göre, bombalı saldırı 15.50 sularında gerçekleşti. Patlamanın ardından silah sesleri yükseldi.Bir görgü tanığı "Patlama çok şiddetliydi. Polisler başka bir bomba olabileceği ihtimaline karşı bölgeyi boşaltıyor. Ambulanslar geliyor" diye konuştu. 

KARAKOL, ADLİ TIP VE ASKERLİK ŞUBESİNE YAKIN

Patlamanın olduğu nokta, polis karakolu, askerlik şubesi ve Adli Tıp Kurumu ve birçok eğitim kurumuna da yakın.

4 YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Yenibosna 75. yıl Polis Merkezi'ne 2012 yılında teröristlerce saldırı düzenlenmişti. Polis aracının merkeze giriş yaptığı sırada ses bombası atıp ateş açan biri kadın 2 terörist yakalanmıştı.



YORUMLAR 53
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İran 2 gün önce uyarmıştı.Yine havalimanı saldırısı da iran uyarıından bir kaç gün sonra gerçekleşti. İran istihabaratı bilgiyi alıor,ilgili makama iletiyor.Orası da türkiyeyi uyarıyor.
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip olaylara kimsenin kalkışamaması için idamın gelmesi gerek. 2023 yılına kadar Ülkemizi çok karıştımak isteyecekler.Allah hiç birine fırsat vermesin inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben o caddedeki karakolun yanındaki okula gidiyorum okulda patlama olduktan sonra yer sallandı ve camlar patladı kaç yaşında neler çekiyoruz o pkk ya da teröre de hakkım haram olsun!
    Cevapla
  • Musul 7 yıl önce Şikayet Et
    Musul meselesi tartışılırken sizce de tesadüf değilmi bence musul a girmenin tam zamanıdır derim
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah için söyleyin bu Kur’an’ sistemine dayali bir sistem bir anayasa top­luma sağla­dıklarını sağlayabilir mi? Kesinlikle hayır! İşte görüyo­ruz bati sisteminin insan yapimi sistemlerin anayasalarin yapıtigi etkiyi ne sağladıklarını. Halbuki Kur’an ki, topluma mutluluk sağlaya­caktı. Kur’an ki, huzur ve sükun sağlayacaktı. Kur’an ki, cennet vere­cekti. Kur’an ki, insanın ruh ve beden den­gesini ortaya koyacaktı. Bu sistemlerin yaptıklarıy-sa kan getirdi, gözyaşı getirdi, huzursuzluk getirdi, mutsuzluk getirdi. İşte allah cc sisteminden başka sistem arayanlar allah cc sistemini gormezden geldiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı