Bozdağ: Terör kaybedecektir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki meydana gelen terör saldırısına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bozdağ: Terör kaybedecektir
Bozdağ: Terör kaybedecektir
GİRİŞ 09.10.2016 19:31 GÜNCELLEME 09.10.2016 19:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütünün eyleminde katledilenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa dileyen Bozdağ, terör, terör örgütleri ve teröristle en etkin ve kararlı mücadelenin, dün olduğu gibi bugün de yarın da süreceğini vurguladı.

Terörle mücadelenin engellenemeyeceğinin altını çizen Bozdağ, "Terör, terör örgütleri ve teröristle etkin ve kararlı mücadele yürüten hükümetimize ve güvenlik güçlerimize güvenmeliyiz, inanmalıyız. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı sağduyuyu elden bırakmamalıyız. Terör, eninde sonunda kaybedecektir. Bugüne dek hiçbir terör örgütü, hedefine ulaşamamıştır, bugün de bundan sonra da ulaşamayacaktır. Türkiye daima kazanacak, terör kaybedecektir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunun icin hdp nin kapatilmasi getekli siyasi ayak biterse provakasyonlarda azalir...ayrica cinle japonya rusya turki devletlerle stratejik ortaklik kuralim..rusya ya bizi bitirirlerse sira onlara da gelecegini acikca anlatalim..butun dunya avrupa ve abd siyonistler su an Turkiye ye savas baslatmis durumundalar..piyonlarini devreye sokmuslar..halk bilgilendirilmeli.ayrica carsi ve besiktas takimindaki provakasyonlara dikkat onlemler arttirilsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti