İstifa dilekçesini bakın kim yazmış!

Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini FETÖ'nün sözde "basın imamı" Süleyman Sargın yazmış...

İstifa dilekçesini bakın kim yazmış!
İstifa dilekçesini bakın kim yazmış!
GİRİŞ 19.10.2016 16:50 GÜNCELLEME 19.10.2016 16:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tokat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan, kapatılan Zaman Gazetesi yazarı Süleyman Sargın'ın 'basın imamı' olduğu ve Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifa dilekçesini yazdığı ileri sürüldü.

Tokat'ta 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan şüphelilerin beyanları üzerine geçen hafta örgütün üst düzey yöneticilerinden 13 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkartıldı. Aralarında darbe girişiminden 15 gün sonra yurt dışına kaçtığı açıklanan örgütün Türkiye polis imamı 'Cemal' kod adlı T.S. ile birlikte en dikkat çeken isimlerden biri de Başsavcılık tarafından T.S.'den önce bu görevi yürüten ve yurt dışına kaçtığı belirtilen S.S. oldu.
 
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında S.S. rumuzuyla belirtilen kişinin, kapatılan Zaman Gazetesi yazarı ve Irmak TV Genel Müdürü Süleyman Sargın olduğu öğrenildi. Sargın'ın darbe girişiminden sonra yurt dışına kaçtığı açıklandı. Ayrıca örgütün 'basın imamı' olduğu öğrenilen Sargın'ın, ABD'de bulunan AK Parti eski Milletvekili Hakan Şükür'ün partisinden istifa ettiği dönemdeki dilekçesini yazdığı öne sürüldü. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 11
  • çorumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    insanlıktan çıkmışsın ulan inek hakan (şaban mübarek bir isim buna yakışmıyor)
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainine biat eden hainler bu milletin parasıyla şöhret olmuş vatan haini yatacak yeriniz varmı acaba yaşasın cehennem zalimler için bunlar vatansız hainler amerika sizleri verecektir türkiyeye kaçış yok hain adam bu millete 15 temmuzu yaşatınız şehitlerin gazilerin haklarını bu dünyada ahirete asal hesap veremeyeceksiniz
    Cevapla
  • Kaplan 7 yıl önce Şikayet Et
    adamisin sen!!!!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar neye layıksa onu yaşıyorlar Rabbime sonsuz ŞÜKÜR ler olsun daha neye şahit olacaz
    Cevapla
  • rst. 7 yıl önce Şikayet Et
    bir dilekçe yazacak kapasitesi olmadığı için aklını başkalarına kiraya veriyor, onun yerine başkaları dilekçe yazar, başkaları düşünür, vah zavallılar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı