2,5 ton bomba yüklü minibüs ele geçirildi

Mardin'in Savur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından yol kenarına park edilen, 2.5 ton patlayıcı madde yüklü minibüs ele geçirildi.

GİRİŞ 20.10.2016 13:09 GÜNCELLEME 20.10.2016 13:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bomba yüklü araç güvenlik güçleri tarafından kontrollü  imha edildi.

İhbar üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Savur İlçesi'ne bağlı Kırkdirek ile Şenocak Köyüi arasında, yol kenarına park edilen bir minibüs buldu. Jandarma, çevrede geniş önlemi aldıktan sonra, incelemelerde bulunduğu araçta, variller içerisinde 2.5 ton patlayıcı yüklü olduğunu belirledi. Minibüs, çevre köylere haber verilmesinden sonra kontrollü patlatılarak, imha edildi. Patlamanın şiddeti 30 kilometre uzaklıktaki Savur İlçesi'nde bile hissedildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • demir 7 yıl önce Şikayet Et
    hammadde belli kullanılan malzemeler belli satanlar beli bunları alanlar belli neden bu işler son dakika önlenebiliyor. istibarat sistemsel stok takibi iyi yönetilmeli bunlar corap söküğü gibi gelir.bu malzemeler yuırt dışı bağlantılı ise yurda nasıl sokuluyor. gramdan değil tondan bahsediliyor ?
    Cevapla
  • PAŞA 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü hainler tarafından engellenmediği sürece polisimiz, istihbaratımız Maşaallah ne güzel çalışıyor. Allah'ım sizi nazarlardan korusun
    Cevapla
  • ÇILGIN TÜRKLER 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir yorum.. Doğru söze ne hacet...:))))) Amiin
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bildiren yakalayan lardan kimlere ne zararlar verecek di hainler nefes aldırmayın Aslan'lar gece gündüz takip edin göz açtırmayın vatan hainlerine
    Cevapla
  • ...... 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz bizi yine terörün alçak planından korumuş elhamdülillah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi