Irmak’ın ayakkabısı bulundu

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki evlerinin önünde oynarken geçen hafta cuma günü ortadan kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal’dan hâlâ bir haber yok.

GİRİŞ 22.10.2016 08:41 GÜNCELLEME 22.10.2016 09:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili önceki gün İstanbul’daki bir televizyon programına katılan ailenin komşusu H.A.’nın, Irmak’ı öldürüp, Sarıkız Çayı’nın yakınındaki bağlık alana gömdüğünü söylemesi üzerine stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen H.A.’yı gözaltına aldı. Dün Sabah Sarıkız Çayı’na getirilen zanlı Irmak’ın cesedi gömdüğü yeri hatırlayamadığını söyledi. Bölgede 4 dönümlük bağ sahasının kazılmaya başlandı. Çalışmalar sırasında küçük kızın ayakkabılarına rastlanılması üzerine iş makineleri sayısı artırıldı.

H.A.’nın emniyetteki ifadesinde, “Çocuğu eve getirdim. Tecavüz ettim. Elimle boğdum. Yaşadığını görünce bu kez kemerle boğdum. Daha sonra çuvala koyup, Sarıkız Çayı kenarına gömdüm” dediği öğrenildi.

H.A.’nın evinde yapılan aramalarda; küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi. H.A., sevk edildiği adliyede tutuklandı. İlçedeki bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarında, zanlının Kupal’ın cesedinin içerisinde olduğu çuvalı çöp konteynerine attığı, 4 saat sonra ise gelip aldığı görüntüleri yer aldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Mehmet Emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaydan tüm Türkiye hatta bu tür olaylardan dünya ve tüm insanlık suçludur.
    Cevapla
  • Hulusi 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık İDAM gelmeyecek mi?
    Cevapla
  • win-3.1 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle canilere hem idam hemde cesedi mumyalanıp bir müzede teşhir edilmeli bir belgeselde görmüştüm tayland da seri katilleri mumyalayıp teşhir ediyorlar
    Cevapla
  • Bir Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Acilen idam geri gelsin. Tecavüzcüleri asın! Haksız yere cana kıyanları asın! Teröristleri asın! Vatan hainlerini, darbecileri asın! Bu iş başka türlü çözülmeyecek.
    Cevapla
  • cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıkdan çıkımış canavar olmuş iki ayaklı yaratıklar öldürülerek temizlenmeliler 4 yaşındaki çocuğu hunharca katletleden bir yaratığın moloküllere ayrıştırılarak yok edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • oğuzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    birkerede öldürüp atmak o yaratık için sadece ödüllü bir kurtuluş olur. Vereceksin abi müebbeti atacaksın babalar koğuşuna hergün biraz biraz ölümle tanışacak. Birkerede ölmek için hergün dua eder o zaman. Özgecanın zanlısını hatırlatırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'