Hakan Şükür'e Gülen'e iletilmesi için not

Hakan Şükür'ün İstanbul evinde yapılan aramada, üzerinde TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) yazılı kılıf içerisinde Gülen'e iletmek istediği not olduğunu gösteren yazı bulundu.

Hakan Şükür'e Gülen'e iletilmesi için not
Hakan Şükür'e Gülen'e iletilmesi için not
GİRİŞ 22.10.2016 11:07 GÜNCELLEME 22.10.2016 15:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında eski milli futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında soruşturma açılırken, babası Selmet Şükür tutuklanmıştı.Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda, ailesi ile birlikte ABD'ye gittiği öne sürülen Hakan Şükür hakkındaki soruşturma kapsamında İstanbul 7'nci Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla 11 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy Şenlikköy Mahallesi'ndeki evinde arama yapıldı.

Bakırköy Güvenlik Büro Amirliği ekiplerince  'Silahlı FETÖ/PDY'ye üye olmak' suçlamasıyla Hakan Şükür'ün 'dubleks evinde yapılan aramada sim kartlar, çeşitli bankalara ait kredi kartları ile çeşitli flash bellekler bulundu. Aramada üzerinde TSK yazılı kılıf içerisinde metal sarı renkli kama ile çocukları tarafından yazılmış 'Kazasız belasız gelmeni istiyorum baba, Buse iyi geceler ve hoca efendiden herhangi bir şey, bi de benimle Begüm Elmas'ın hoca efendiye yazdığımız not var. Daha yazmadık. Ama ben sana telefonumdan mesaj atarım. Sen hoca efendiye göster tamam mı. Baba seni çok seviyorum. Sabah yanına geleceğim birşey söyleyeceğim' yazılı not bulundu.

Hakan Şükür'ün evinde bakırköy belediyesi Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından verilen Beyda Zeynep Şükür adına işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile vergi levhası bulunurken, evde Hakan Şükür tarafından Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Müdürlüğü'ne hitaben yazılmış dilekçe bulundu. 3 sayfalık ev arama tutanağında Hakan Şükür'ün evinde bulunan kasanın da açıldığı ve kasada herhangi bir suç veya suç unsuruna rastlanılmadığı da yer aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    hala uyuyolar...
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Torinolu şaban
    Cevapla
  • mkaplan 7 yıl önce Şikayet Et
    kardesim saban bizim kutsal aylarimizdan birisi kemal sunali alet ederek saban ismini kotulediler su anda receo ismini maffediyorlar recep ivedikle sen dusme bu tuzaga
    Cevapla
  • kaykay 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce bu haini kodese ardında da idam edilsin.
    Cevapla
  • Kuddisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Evinde ayakkabı kutuları içinde para çıkmış mı acaba bu teröristin evinde?
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    puta tapar gibi fetöye tapınmışlar beyinleri satılmış mahluk olmuşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?