Irmak'ın cesedi bulundu

Manisa’nın Alaşehir İlçesi'nde öldürülen 4 yaşındaki küçük Irmak Kupal'ın kayıp cesedi bulundu.

GİRİŞ 22.10.2016 16:43 GÜNCELLEME 22.10.2016 18:22
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Manisa'da öldürülen 4 yaşındaki küçük Irmak'ın kayıp naaşı bulundu. 

Manisa’nın Alaşehir İlçesi'nde hurdacılık yapan Himmet A. tarafından öldürülerek bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın cansız bedeni 9 gün sonra bulundu.

"NASIL GÖMDÜYSE..."

14 Ekim günü kaybolan kızının 9 gündür arandığını ancak hala bulunamadığını belirten anne Suriye Kupal, “Getirsinler kızımı, kızımı gösterip yavrumu bana versin. 9 gündür aranıyor. Madem yerini biliyor, göstersin çocuğumun yerini mutlaka biliyordur. Ne olur yerini göstersin. Ben hiçbir şey istemiyorum. Sadece yavrumu getirsin istiyorum” dedi.

O ADAMI YANIMA GETİRSİNLER

Katil zanlısına isyan eden ve gözyaşlarına boğulan acılı anne, “Nasıl gezebildi bu adam aramızda nasıl, nasıl atabildi yavrumu o çöplere. Getirsinler götürüp yavrumu oraya gömdüğü gibi yavrumu çıkartıp geri getirsin. Yavrum daha dün kucağımdaydı, yavruma ben doyamadım, doyamadım. O adamı yanıma getirsinler, konuşamıyordum, konuşacağım o adamla” ifadelerini kullandı.

Ailelere de seslenen anne Kupal, çocuklarına bakmalarını, kimseye güvenmemelerini dile getirdi.

KEŞKE EVİNE BAKSAYDIM

Irmak’ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal da o gün yaşadıklarını anlatarak, “Evin önünde oynarken, Irmak’ın sesi kesilmişti, 5-6 dakika geçince babam ‘Irmak'a bak’ dedi. Baktım yoktu. O arada katil Hikmet’in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ben sordum, ‘Irmak'ı gördün mü’ dedim, ‘Hayır şuralarda oynuyordu’ dedi. Sonra aradık adamı da bulamadık. Üzülüyorum, kardeşimin bulunmasını istiyorum. O adamın da hapse girmesini istiyorum. Keşke baksaydım o gün, o adamın evine baksaydım. En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Keşke baksaydım” dedi.

"SİZE BİLGİSAYAR AÇAYIM DİYORDU"

Katil Hikmet A.’nın sürekli kendilerini eve davet ettiğini anlatan Ayşe Kupal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizi evine katmaya çalışıyordu. Irmak'la bana şeker, çikolata veriyordu. Bizi evine katmaya çalışıyordu. Gelin size bilgisayar, televizyon açayım derdi. Sonra ben de bir gün onu test ettim. Mahallede çocuklar vardı, ‘hadi bilgisayar açacaktın, aç’ dedim. ‘Olmaz, çocuklar var’ dedi. Öpüyor, ceketimi çekiyor, sarılıyor. 'Fıstığım, canım, aşkım' diyor. Şüphelenmiştim, endişelenmiştim. İçimde ‘bir gün bize bir bela açacak bu adam’ diye bir histi. ‘Sen ya da Irmak benim kızım olsaydınız size top alırdım, bilgisayar, çikolata her şey alırdım’ diyordu."

YORUMLAR 79
  • Kisas 7 yıl önce Şikayet Et
    Cbaskani dun Bursada yeniden belirtti parlemento karar alsin ben hemen onaylacam.diye. 78 milyon duydu bunu 550 kisi duyamadi. sayinvekiller 15 temmuzdan beri yaraliyiz zaten getirin artik su idami. gonullere su serpin
    Cevapla
  • server bedi 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilmeli..hainlere ve tecavüzcü canilere İDAM istiyoruz..insanlar yoksa kendi adaletini uygulayacak..
    Cevapla
  • Malatyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin kanunu gelsin kısas yapılsın. Kısasta hayat vardır. Yada idam gelsin
    Cevapla
  • mus 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasini versin bu delinin en ağır ceza verilmeli
    Cevapla
  • adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bu cahilin boy lerin toplumda yeri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
AK Parti’den İstanbul’a 5 yıl sonra bile icraat! İmamoğlu'nun açtığı metro Topbaş'ın eseri