Kosova'da milli irade yürüyüşüne yoğun ilgi

Kosova'nın güneyindeki Mamuşa'da, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla 'Milli irade için demokrasi yürüyüşü' düzenlendi.

Kosova'da milli irade yürüyüşüne yoğun ilgi
Kosova'da milli irade yürüyüşüne yoğun ilgi
GİRİŞ 22.10.2016 22:03 GÜNCELLEME 22.10.2016 22:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kosova'daki tek Türk belediyesi Mamuşa'da gerçekleştirilen "Milli irade için demokrasi yürüyüşü"ne halk yoğun ilgi gösterdi.

FETÖ'nün darbe girişimine tepki için Mamuşa Belediyesinden Çanakkale Şehitler Anıtı Parkı'na yürüyen kalabalığa, Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) Başkanı ve 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve Kosova Türk Temsil Heyet Başkan Yardımcısı Muhabere Albay Cem Şen'in yanı sıra Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti.

Mehter takımı eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün ardından, 15 Temmuz şehitleri anısına Kur'an-ı Kerim okundu.

Mamuşa'daki 8. Uluslararası Domates Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde ayrıca, Anadolu Ajansı (AA) fotoğraflarından oluşan "Demokrasiye Selam Sergisi" ve Çanakkale ve Kosova Şehitleri Anıtı da ziyaret edildi.

Bu arada, geleneksel olarak temmuz ayında düzenlenen festival, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından ertelenmişti.

YORUMLAR 1
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    kosovamızın bağımsızlığını islam düşmanı iran halen tanımadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu