Bingöl'den acı haber: Şehit sayısı yükseldi

Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik gücü olmak üzere 20 kişi yaralandı.

GİRİŞ 23.10.2016 12:32 GÜNCELLEME 23.10.2016 12:32
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Genç ilçesinde bir grup terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakam Konağı ve polis lojmanlarına saldırı düzenledi.

Kaymakamlık önündeki noktaya yapılan roketli saldırıda polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik memuru olmak üzere 20 kişi yaralandı. Güvenlik güçlerinin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı.Yaralılar Bingöl ve Genç Devlet Hastaneleri'ne kaldırılırken, bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi. Çatışmanın şiddeti ile birlikte ilçede geniş çaplı hasar meydana gelirken, operasyonların devam etmesi nedeniyle emniyet güçleri tarafından vatandaşların sokağa çıkmaması yönünde anons yapıldığı öğrenildi.

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

Bingöl’ ün Genç ilçesi’nde düzenlenen bombalı araç saldırısında ağır yaralanan bir polis memurunun daha kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.
 

YORUMLAR 30
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Madem Ümmeti düşündüğün yok bari Abdülhamit Hanın adını kirletmeseydin... Filistin'i parayla değişmemişti Abdülhamit Han...
    Cevapla
  • abdulhamit han 7 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon suriyeli devletten maaş alıpp bedavdan geçinsin benim polisim askerim şehit olsun.allah çarpsın sizi.
    Cevapla
  • Demokrasi 7 yıl önce Şikayet Et
    Vahsi ermeni teror orgutu hdpkk kürt ve islam dusmanidir
    Cevapla
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    soysuz vatan hainleri. çakalar siz sanırmısınız ki Bingöl de olay yapmak .halkı sindirecek : bu millet gözünüzü oyacak az kaldı. Ya devlet Başa ya kuzgun leşe. Allah decletimizi korusun ve muzaffer eylesin ;ülkemize aşığız bu hainler buraları cezalandırmak istiyor
    Cevapla
  • Yusuf kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Derhal pyd jetlerle vurulmalı. Bundan sonra böyle olmalı. Ne zaman adi pkk saldırı yaparsa derhal türk jetleri pyd yi bombalamalı. Bak bakalım o zaman pkk saldırı yapabilecek mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler