Bomba yüklü araç helikopterle vuruldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçe merkezi ve Aşağıtorunoba kırsalında düzenlenen operasyonlarda, 1 tona yakın bomba yüklü araç helikopterlerce infilak ettirildi.

GİRİŞ 23.10.2016 09:09 GÜNCELLEME 23.10.2016 12:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ovacık İlçesi'ne dün sızmaya çalışırken güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu çıkan çatışmada dağlık alana kaçan PKK'lı grubun etkisiz hala getirilmesi için bugün saat 10.30 sıralarında Ovacık ilçesi Otlubahçe kırsalına 2 adet F-16 savaş uçağı ile hava operasyonu gerçekleştirildi. Hava saldırısının dün Ovacık İlçesi'ne sızamaya çalışırken güvenlik güçleriyle çıkan çatışmada kaçan ve 15-20 kişi oldukları tahmin edilen PKK'lı grubun İHA'lar tarafından tespit edilmesinden sonra gerçekleştirildiği belirtildi.

VALİLİK'TEN İMHA EDİLEN BOMBALI ARAÇ AÇIKLAMASI

Öte yandan, Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün Ovacık ilçesi ve kırsalında icra edilen operasyonda ele geçirilen ve Ovacık ilçe merkezine yapılacak saldırıda kullanılacağı değerlendirilen 1 tona yakın patlayıcı yüklü olduğu tespit edilen bombalı aracın bugün saat 07.45'te Ovacık ilçesi Koçlar Mahallesi'nde gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra taaruz helikopterlerince yerinde imha edildiği belirtilerek, "Operasyonda her hangi bir zayiat meydana gelmemiştir. Teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir" denildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • aliveli 7 yıl önce Şikayet Et
    20 sene once orada askerlik yaptım. 20 senedir hıcbırsey degısmemıs.. yazıklar olsun bu devletin ekmegını yeyıpde vazıfesını satanlara..! herseyi affet ama vatanını satanı asla affetme(hz. Ali) dürüst politikacıları sen koru yarabbi sen coğalt yarabbi..iyice zıvanadan cıktı bu millet sonunu sen hayır eyle yarabbi
    Cevapla
  • Gürkan 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur. Allah devletimize zeval vermesin. Güvenlik kuvvetlerimizin ellerine, kollarına, kocaman yüreklerine sağlık.
    Cevapla
  • lazo 7 yıl önce Şikayet Et
    elinize ayaginizi sagligik
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    bomba varmış veya yokmuş ! hiç düşünmeden basacan kurşunu ! başka türlü bitmezler !
    Cevapla
  • Furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlarim Allah razı olsun hepinizden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar