FETÖ firarisi Osman Özsoy orada görüntülendi

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan FETÖ firarisi Prof. Dr. Osman Özsoy, Kanada’nın Toronto kentinde görüntülendi.

GİRİŞ 25.10.2016 10:51 GÜNCELLEME 25.10.2016 11:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında  hakkında yakalama kararı bulunan firari Osman Özsoy, Kanada’nın Toronto kentinde  görüldü. 
 
TORONTO'DA GÖRÜNTÜLENDİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 30 Ağustos tarihinde FETÖ'nün  medya yapılanmasıyla ilgili olarak hakkında gözaltı kararı verilen ancak  yurtdışına kaçtığı saptanan Prof. Dr. Osman Özsoy, Toronto’da bir Türk’e ait  lokantada iki kişi ile yemek yerken görüntülendi. Daha önce FETÖ elebaşı Fetullah  Gülen’in ikamet ettiği Pensilvanya’da olduğu sanılan Osman Özsoy’un, lokantada  kendisini tanıyan bazı kişilerle de sohbet ettiği görüldü. Görüntülerinin  kaydedildiğini anlayan grup, yemeklerini kısa keserek lokantadan ayrıldı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILMIŞTI

15 Temmuz darbesinden bir ay  önce 14 Haziran'da FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen bir televizyon kanalında  "Ben  profesör olacağıma keşke bir albay olsaymışım mesela bu sürece daha fazla katkım olurdu" diyen Özsoy hakkında,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi  üzerine görsel ve sosyal medyada darbeye zemin hazırladığı, darbe günü ise  darbeye karşı konulmamasını telkin ettiği gerekçesiyle yakalama kararı  çıkarılmıştı.

ONLARDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Aynı yakalama kararında adları geçen Tuncay Opçin ve Emrullah Uslu da  bir süre önce ABD’de objektiflere yakalanmışlardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • infaz 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların peşine miti takacan infaz edecekler başka çözümü yok o kadar adamı kimse teslim etmez
    Cevapla
  • Mutlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Prof ne demek.
    Cevapla
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    içi kof demek.
    Cevapla
  • Gonyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaçın bakalım kaçın. Bakalım Allah'ın hesabından da kaçabilecek misiniz?
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    kaçsalar ne olur ALLAH heryerde belâlarını verir... inşallah
    Cevapla
  • merttttttt 7 yıl önce Şikayet Et
    osman gel canım gel sizleri çok güzel ve yoğun günler bekliyor. yoksa orda albay mı oldun kanada ya daha çok hizmet etmek için.!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!