Define ararken canlarından oluyorlardı!

Fethiye'de define ararken kaya kırmak için hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 3 kişi, tedavi altına alındı.

Define ararken canlarından oluyorlardı!
Define ararken canlarından oluyorlardı!
GİRİŞ 26.10.2016 12:08 GÜNCELLEME 26.10.2016 12:08

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada, 31 yaşındaki Fatih Canözü, 40 yaşındaki İsmail Göksöz ve 41 yaşındaki Serhat Özdemir yaralandı. Kendi imkanlarıyla hastanaye gelen yaralıların vücutlarında ve kullandıkları araçta barut izlerine rastlandı.

Yaralıların patlayıcıyla define ararken kendilerini yaraladığının sanıldığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bugün saat 06.00'da Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yanaşan otomobilden inen, yüzleri ve vücutları yanık içindeki Fatih Canözü, İsmail Göksöz ve Serhat Özdemir tedaviye alındı. Üzümlü Mahallesi'nden geldiklerini belirten Canözü, Göksöz ve Özdemir'in vücutlarında 2'nci derece yanık, yara ve barut izlerine rastlanınca Jandarmaya haber verildi.

POŞET PATLADI İDDİASI

Hayati tehlikeleri bulunan yaralılar, ilk ifadelerinde Üzümlü Mahallesi'nde ormanlık alanda buldukları poşetin patlaması sonucu yaralandıklarını öne sürdü. Ancak yaralıların tarif ettiği adrese giden Üzümlü Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, patlama izine rastlanmadı.

GÖCEK'TE PATLAMA SESİ VE YANGIN

Göcek Mahallesi Gökçeovacık Mevkii'nde bugün sabaha karşı patlama sesi duyulduğu ve ardından ormanlık alanda yangın başladığı yönündeki ihbarı değerlendiren ekipleri, bölgeyi kontrol etmek için harekete geçerken incelemelerin halen sürdüğü kaydedildi. Hayati tehlikeleri süren yaralılar ise ambulanslarla İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hastaneye geldiği araçta barut izlerine rastlandı. Yaralıların definecilik yaptığından şüphelenilirken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"