TEM otoyolunda feci kaza

Kocaeli Dilovası'nda bir otomobilin tıra arkadan çaprması sonucu bir kişi öldü.

TEM otoyolunda feci kaza
TEM otoyolunda feci kaza
GİRİŞ 26.10.2016 19:15 GÜNCELLEME 26.10.2016 19:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kocaeli Dilovası'ndaki trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

TEM otoyolu İstanbul yönüne giden otomobil, Tavşancıl mevkisinde bir tıra arkadan çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, otomobilde sıkışan ve itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılan sürücünün öldüğünü belirledi. 

Kazada, sürücünün babası, annesi, eşi ve iki çocuğu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Vedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun bu kazayı giren sürücüler kazayı görmek için yavaslayip .geçtikten sonra yine gaza basmislardir .ibret alma insanoğluna ait birşey değil
    Cevapla
  • acil tedbir şart 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tır dorselerine acilen otomobil seviyesinde tampon eklenmesi zorunluluğu getirilmelidir. En ufak bir kazada otomobilin burun kısmı dorsenin altındaki boşluğa giriyor. Sürücü bölmesi ise paramparça oluyor. Aynı kaza iki oto arasında olsa kimsenin burnu bile kanamazdı.
    Cevapla
  • Melikşah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet kardeşim ne kadar dikkat edersen et insanlık hali bu. Kaza olabilir. Kaza olduğunda insanların zarar görmemesi için çalışmak lazım. Kemer takmayla, yavaş gitmeyle çözülmez bu işler. Sen hata yapmasan başkası gelip sana çarpabilir. Arabalar kazalarda yolcuları koruyacak şekilde dizayn edilmeli.
    Cevapla
  • son yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum, darbe emici bir tampon olabilir gibi.
    Cevapla
  • Mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmed hocam söyledikleriniz de doğru lakin herkes hata yapabilir. Tırların tampon eklenirse en azından daha büyük kayıplar verilmez hata toleransı olur.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorun tırların dorsesinde değil..sorun bana bişey olmaz diye kuralları takmayan sürücülerde.. Sürücüler kurallara uysa bu kazalarda bu kadar olmaz.. Abd 'de her yüz metrede bir hız sınırını gösteren tabela var herkes emniyet kemeri takar.. bu tür kazalar olmuyor..olursa başka nedenlerden oluyor
    Cevapla
  • yavi 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet arkadan çarpmaların önemli bir kısmı ölüme sebebiyet veriyor. Dediğiniz gibi bir ekleme ile bu kazalardaki risk azaltılabilir. Önce tedbir sonra tevekkül!
    Cevapla
  • tncy 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah geride kalanların yardımcısı olsun sabır versin. amin
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    araçlar ŞOFÖRSÜZ olsa KAZA olmaz insan İRADESİ şeytan DAHA HIZLI diyor ve HATASI HAYATI oluyor
    Cevapla
  • tampirtumpir 7 yıl önce Şikayet Et
    "Şoförsüz araba yürümeyeceğinden kaza olmaz" savınızı düşündüm de araba hareket etmeyeceğinden kaza olmaz demek istiyorsunuz. Yine de uyarayım, aman denemeyin, yürümesi halinde kaza kaçınılmaz olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması