Çukurca'da 5 terörist etkisiz hale getilirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Çukurca'da 5 terörist etkisiz hale getilirildi
Çukurca'da 5 terörist etkisiz hale getilirildi
GİRİŞ 27.10.2016 13:41 GÜNCELLEME 27.10.2016 13:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, "önemli yurt içi olaylar"a ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde devam eden operasyonda, bir terör örgütümensubu silahı, bir AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ve 2 el bombasıyla yakalandı. Tespit edilen sığınakta, 3 RPG-7 roketatar mühimmatı, 10 el bombası, birer RPG-7 roketatar, tabanca ve telsiz, 3 büyük tüp, 6 sırt çantası ve erzak ele geçirildi. Bir el yapımı patlayıcı da kontrollü imha edildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, güvenlik güçlerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Çukurca'da süren operasyonda tespit edilen bir mağarada, 3 kalaşnikof piyade tüfeği ve bu silahlara ait 18 şarjör, 20 el bombası, 8 dragunov keskin nişancı tüfeği şarjörü, telsiz ve muhtelif yaşam malzemesi bulundu. 

YORUMLAR 1
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir keleş,bir roket ve el yapımı patlayıcılarla NATO'nun en güçlü ikinci ordusunu yenebileceklerini zannediyorlar.Ağababaları daha iyi oyuncaklar da verdi geçen sene ama çok şükür Allah'ın yardımıyla başlarını ezdik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti