Asker bu delikte yakaladı!

Bingölün Genç İlçesi Yeniyazı bölgesinde yürütülen operasyonlarda, bol miktarda mühimmat ve 1 PKK'lı sağ olarak ele geçirildi.

Asker bu delikte yakaladı!
Asker bu delikte yakaladı!
GİRİŞ 27.10.2016 16:59 GÜNCELLEME 27.10.2016 16:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bingöl Valiliği, 49'uncu Komando Tugay Komutalığı tarafından Genç İlçesi Yeniyazı Bölgesi'nde 'Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye-24 Operasyonu'nun sürdürüldüğünü açıkladı. Operasyon kapsamında 26 Ekim 2016 günü saat 09.30 sıralarında Yeniyazı Köyü Hel Tepe bölgesinde yapılan arazi arama/taraması esnasında teröristin sağ olarak yakalandığı belirtildi. Valilik açıklamasında şöyle denildi:

  

"Bölgede devam eden operasyon sonucunda; 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 12 el bombası, 1 RPG-7 roketatar, 3 RPG-7 roketatar mühimmatı, 1 tabanca, 1 Yaesu marka telsiz, 3 büyük tüp, 6 adet sırt çantası ve bol miktarda kuru erzak ele geçirilmiştir. Ayrıca bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı değerlendirilen 9 şahıs gözaltına alınmış 2'si tutuklanmıştır." 



YORUMLAR 3
  • Himmm 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekmekler firinda yapilmis demekki cok guncel bir teror yuvasi ve bir kac kisiye yetecek kadar fazla.zaten esyalrda yepyeni uzerlerinde toz bile yok diger teror siginaklari gibi değil
    Cevapla
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    Canları Cehenneme adilerin.
    Cevapla
  • sevinç 7 yıl önce Şikayet Et
    Mühimmatların hepsi de yeni, bu mühimmatları bekleyenler şimdiden krize girmiştir. Ohhh olsun... Tebrikler TSK
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı