Hainlerin parolası: Kemal'i tanıyor musun?

Darbeci hainlerin SAT ve SAS askerlerini evlerinde toplayarak askerlere ‘Kemali tanıyor musun?’ parolasıyla gelen her talimata itaat etmelerini söylediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.10.2016 07:55 GÜNCELLEME 31.10.2016 10:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin SAT-SAS ve Kurtarma Sualtı Grup Komutanlığı’nda görevli askeri personele yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul'da yürütülen soruşturmada darbeden 2 gün önce SAT komandolarına darbe talimatı veren 6 sivil imam tespit etti.

KOŞULSUZ İTAAT EDİN 

İmamlar Orçun Zennun Süle, Fatih Dursun, Ebubekir Atabey, Süleymen Mustafa Gümüş, Enes Hozan Salih Çeliksoydan’ın her birinin kendine ait SAT-SAS grupları olduğu, 15 Temmuz’dan 2 gün önce askerleri evlerinde toplayarak darbe talimatı verdikleri, bazı komutanları alıkoymalarını istedikleri ortaya çıktı. İmamların askerlere ‘Kemal’i tanıyor musun?’ parolasıyla gelen her talimatı koşulsuz yerine getirmeleri istendi.

TERS PSİKOLOJİ YÖNTEMİ

Aynı soruşturma kapsamında tutuklu Beykoz'daki SAT Grup Komutanlığı'nda görevli Astsubay Hüseyin D. ifadesinde Vehbi olarak bildiği abinin darbe gecesi Ümraniye'deki evinde buluştuklarını "SAT'çılara 'Yarın sizi tutuklayacaklar veya bu akşam da olabilir' dedi. Bize ters psikoloji uyguladılar.” 

Hayati bir görev var

Su Altı Savunma (SAS) komandosu Astsubay Ahmet G. ise ifadesinde, "Adil isminde sivil bir tanıdığım 14 Temmuz günü bana 'Askeri bir personelin hayatı boyunca göremeyeceği bir görev var' dedi. Ben de kabul ettim. 15 Temmuz günü için izin aldım" demişti. Ahmet G.'nin, Adil dediği kişinin firari Adil Öksüz olduğu değerlendiriliyor.

Akşam

YORUMLAR 6
  • faris 7 yıl önce Şikayet Et
    zalimler (hainler) için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    - hangi kemali? - namık kemali.. - ha ha ha ha ha.
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    kemal derken...
    Cevapla
  • Alkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara bir daha firsat vermesin ... eger turkiye olmazsa ne ben olurum ne ailem olur ne annem babam olur kisacasi hic bisey olmaz . o nedenle allah bu vatani milleti korusun birdaha bunlari yasatmasin . bir alkan degil bin alkan feda olsun
    Cevapla
  • elazığlı 7 yıl önce Şikayet Et
    reisi tanıyacaksınız
    Cevapla
  • Adam Muhammed Aliiii 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…