Memurlutan ihraç edilen ve göreve iade edilenlerin listesi

FETÖ soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve göreve iade edilenlerin tam listesi haberimizde.

Memurlutan ihraç edilen ve göreve iade edilenlerin listesi
Memurlutan ihraç edilen ve göreve iade edilenlerin listesi
GİRİŞ 02.11.2016 09:38 GÜNCELLEME 02.11.2016 09:38

675 sayılı KHK ile 9630 kamu personeli / memur ihraç edildi. İhraç edilen memurların bir bölümü göreve iade edil ve Resmi Gazete'de yayınlandı. TBMM Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı BDDK, Sermaye Piyasası Kurulu en çok ihraç işlemi yapılan kuruluşlar oldu.

İşte FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle memurluktan ihraç edilen ve göreve iade edilenlerin tam listesi 

TAM LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Binlerce insanın en çok merak ettiği konuların başında MEBBİS öğretmen giriş ekranı geliyor. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında MEB tarafından yapılan 2 bin 800 öğretmen açığa alım sonrası kimlerin açığa alındığını öğrenmek isteyenler MEBBİS giriş ekranlarını merak ediliyor. Peki MEBBİS ekranlarına nasıl erişilir. İşte MEBBİS öğretmen giriş ekranı ile açığa alınan öğretmenlerin isimleri.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MİT'ten gelen Bylock listesine göre açığa alınan öğretmenlerin listelerinin bugün illere gönderildiği belirtildi. Bugün illere gönderilen 2800 kişilik liste ile birlikte , FETÖ'den hakkında işlem yapılan öğretmen sayısı 40.000 oldu.

Milli Eğitim Bakanlığına ve diğer Bakanlıklara Bylock listeleri geldikçe açığa almaların ve ihraçların devam edeceği kaydedildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi