Böyle anne olmaz olsun!

İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki çocuğunu arabasının arkasına bağlayarak sürükleyen kadın gözaltına alındı.

GİRİŞ 04.11.2016 15:59 GÜNCELLEME 04.11.2016 16:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Vatandaşların tepki gösterdiği kadının ceza vermek için yaptığını söylemesi görenleri şoke etti. Olaya tepki de Ebru Memiş'in komşusu Kadriye Cuman'dan geldi.

Memiş'in bu davranışına çok şaşırdığını söyleyen komşu Cuman, “Ebru Hanım ve çocuk 3 yıldır bizim apartmanda yaşıyor. Ebru Hanım'ın bazen sabah saatlerinde çocuğuna bağırmasını duyuyordum ama bu tartışmalar uzun sürmüyordu. Anne ile çocuk arasında tartışma olur ama bu şekilde de olmaz. Genelde oğlunu aşağıda bisiklet binmeye ya da parka götürürdü. Çıkan görüntülerde Ebru Hanım'ın annesi de var. Onun olaya müdahale etmemesi de bizi hem çok şaşırttı hem de çok üzdü. Olaydan sonra hem Ebru Hanım hem de annesi eve gelmedi" dedi.

"ANNE YAPMA" DİYE AĞLADI

“Olayın olduğu sabah da bir bağırışla asansöre bindiler" diye konulan komşu Kadriye Cuman, olayı şöyle anlattı: Sesleri duyunca kapının gözünden baktım ve önemsemedim. Camdan baktığımda, Ebru Hanım bagajından bir ip çıkardı ve çocuğun kollarını, ellerini bağladı. Arabayı geri geri hareket ettirirken çocuk düştü. "Anne yapma" diye ağlamaya başladı. Ben de camdan, "Ebru yapma, ne yapıyorsun?" diye seslendim ama beni duyan olmadı. Benim görüş alanıma kadar da arabayı sürdüler. Çocuk sürekli "Anne beni bağlama" diyordu. Ne yapıyor bu ya? Ama çocuğunu döverken de görmedim. Bir anlık gafletine mi geldi diye düşündüm.

YORUMLAR 7
  • Halit 7 yıl önce Şikayet Et
    Alın bu çocuğu bu caninin elinden. Böyle insan mı olur. Yazıklar olsun yav.
    Cevapla
  • XXL 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir akıl hastanesinde psikolojik tedavi görmesi şart,aynı zamanda kısır edilmeli.Evlat candır,ciğerdir,yaradanın hediyesi,emanetidir,yaşamın anlamıdır.
    Cevapla
  • önemsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Okadar boş haberlere yorum yapan gereksiz bildirimde bulunanlar bu çocuğun gelecekteki özgüveni gelişimi nasıl etkilenecek diye düşündü mü acaba ??? geleceğimiz olan çocuklar bu şartlarda ne kadar faydalı bireyler olabilir acaba ?
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    Birgun seninde basina gelir kadin ne vidansizlik cocuna bu yasta neler yasatiyorsun ruhu bozuk kadinin
    Cevapla
  • ersin aktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    çocuğum var ve boşanmada çocuk maalesef anneye veriliyor. bu nedenle boşanamıyorum. sırf çocuğumu korumak için boşanamıyor... çünkü annesinin kötü davranmasından korkuyorum.. çocuklar anneye değil kime benziyorsa ona verilmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!