Teröristler bir çocuğu daha katletti

PKK'lı teröristler, Şırnak'taki yaptıkları bombalı saldırıyla 9 yaşındaki bir çocuğu daha katletti.

Teröristler bir çocuğu daha katletti
Teröristler bir çocuğu daha katletti
GİRİŞ 08.11.2016 19:16 GÜNCELLEME 08.11.2016 19:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta, PKK'lı teröristler tarafından döşenen bombanın patlaması sonucu yaralanan 9 yaşındaki Ahmet Gerez (9) hayata gözlerini yumdu. Gerez'in ardından patlamada katledilen çocukların sayısı 3'e yükseldi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde 3 gün önce meydana gelen patlamada ağır yaralanan Gerez, tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Şırnak Valiliği, daha önce bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden döşenip gizlendiği değerlendirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 6 çocuktan 2'sinin katledildiğini açıklamıştı.

YORUMLAR 5
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    o çocuk cennete gitti allahım rahmet eğle ailesine sabrı cemil diliyorum öldürenler cehenneme gidecek allahım bu hainleri tez zamanda ülkemizden temizle allahım bu sana çok kolay bizleri af eğle duamızı kabul eğle milletin bunlardan çok canı yandı ülkemize huzur getir senin düşmanlarından bizleri kurtar. AMİNN.
    Cevapla
  • muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    dogu insani tutucu dindar ALLAHINI seven mert insanlardir oysaki pkk v eonun uzantisi parti markist lenins yani hassa ALLAH tanimiyorlar. bunu nasil anlamiyorlar aklim ermiyor ama inanin dini butunlerden ulkemize kalles cikmaz kurt kardeslerimizden derim
    Cevapla
  • Misafiriz 7 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM rahmet eyle
    Cevapla
  • Ardahanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir katlediyorsa oaranın halkıda bunları tanıyor sizde bunları kökünden kurudun
    Cevapla
  • Tebaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyice azdı.MİLLETİMİziN-DEVLETİMİziN provakasyonlara karşı çok UYANIK olması gerekli.RABBIM MİLLETİMizİ-DEVLETİMizİ KORUsuN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak