Cemaat namaz kılarken hırsızlık kameraya yansıdı

Fatih'te cemaatle birlikte namaz kılar gibi yapıp Suriyeli bir kişinin ceketi ve cüzdanını alan şüpheli, güvenlik kamelarınca saniye saniye kaydedildi.

Cemaat namaz kılarken hırsızlık kameraya yansıdı
Cemaat namaz kılarken hırsızlık kameraya yansıdı
GİRİŞ 08.11.2016 23:14 GÜNCELLEME 08.11.2016 23:14

Fatih'te bugün bir camide sabah namazını kılan Suriyeli Hasan Cemaleddin'e (29) ait yerdeki ceket ve içindeki cüzdan kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.

Namazın ardından ceketini koyduğu yerde bulamayan Cemaleddin, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince ceket ile içindeki cüzdanının çalındığını anladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüpheli, cemaatin namaz kıldığı sırada camiye giriyor. Caminin arka kısmında namaz kılmaya başlıyor. Bir süre sonra namazı bırakarak etrafı kolaçan ediyor ve yanındaki ceketi ile içindeki cüzdanı alıp camiden çıkıyor.

Görüntülerle birlikte karakola giden Hasan Cemaleddin (29) çeketi ile cüzdanını çalan kişiden şikayetçi oldu.

"KİRAYI ÖDEYECEKTİM"

3 yıl önce Suriye'deki savaştan kaçıp ailesiyle Türkiye'ye sığındığını belirten Hasan Cemaleddin, "Olayın ardından polise gidip şikayette bulundum. Cüzdanım içinde bin 100 lira, kızımın ve benim kimliğim ile bazı evraklar vardı. Aynı zamanda bugün o parayla kirayı ödeyecektim. Hırsız, parayı geçtim bari kimlikler ile evrakları caminin önüne atsın. Hırsızdan ricam bu" diye konuştu. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri camide hırsızlık yapıp kayıplara karışan şüphelinin peşine düştü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar