Bombalı saldırı hazırlığındaki hainler tutuklandı

Mersin'de geçen ay bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan terörist ile ona yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Bombalı saldırı hazırlığındaki hainler tutuklandı
Bombalı saldırı hazırlığındaki hainler tutuklandı
GİRİŞ 09.11.2016 10:09 GÜNCELLEME 09.11.2016 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yakalanan PKK'lı kadın terörist M.A. ile ona yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen 8 şüpheli sevk edildiği adliyede cumhuriyet savcısına ifade verdi.

İfade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.A. ile ona yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı. Diğer 6 zanlı ise 2'si adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mersin'de geçen ay bombalı saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist ile onlara yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli yakalanmıştı. Operasyonda çok sayıda patlamaya hazır hale getirilmiş fünye, düzenek ve uzaktan kumanda ile yüksek miktarda patlayıcı ele geçirilmiş, teröristlerin kentin işlek caddeleri ile alışveriş merkezlerinde keşif yaptıkları tespit edilmişti.

İşlemleri tamamlanan 2 terörist, daha önce çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Bulent 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izni ile idam edilsinler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!