Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde kendisini 'savcı' ve 'polis' olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 26 yaşındaki Emin Şahin, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı
Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı
GİRİŞ 14.11.2016 19:43 GÜNCELLEME 14.11.2016 19:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malkara'da bugün bazı kişileri telefonla arayıp, kendisini 'savcı' ve 'polis' olarak tanıtan kişi, acil paraya ihtiyacı olduğunu belirterek, gönderdiği kişiye para verilmesini istedi. Telefonla arananların büyük bölümü karşıdakinin dolandırıcı olduğunu anlayıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Bu sırada kendisini 'polis' olarak tanıtan kişi A.E.'yi telefonla arayarak, "Acil paraya ihtiyacımız var. Sen söylediğim yere giderek, gelecek olan kişiye parayı ver" dedi. Bunun üzerine A.E., telefonu kapatmadan 3 bin lira parayı belirtilen Uzunköpü Caddesi üzerindeki yere götürerek, burada bulunan Emin Şahin'e elden verdi. Parayı alan Şahin, olay yerinden uzaklaştı.



Bu arada dolandırıldığını anlayan A.E., polise giderek durumu anlatıp dolandırıcının eşkalini verdi. Polis ekipleri dolandırıcıyı yakalamak için ilçede geniş kapsamlı çalışma başlatarak, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda, dolandırıcı Emin Şahin, başka bir kişiyi dolandırmak isterken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Üzerinden çıkan 3 bin lira sahibine teslim edilen Şahin ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    3 Gün sonra serbesttir. Kaldığı yerden devam eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!