FETÖ'nün 'SGK bölge imamı' tutuklandı

Kayseri merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

FETÖ'nün 'SGK bölge imamı' tutuklandı
FETÖ'nün 'SGK bölge imamı' tutuklandı
GİRİŞ 15.11.2016 10:12 GÜNCELLEME 15.11.2016 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kayseri, Ankara, Adıyaman, Bursa, Elazığ, Yozgat, Konya, Bitlis, Ordu, İstanbul, Sakarya ve Aksaray'da gözaltına alınan, aralarında Kayseri'de noterlik yapan Nilgün A. ile SGK'da işçi olarak çalışan ve örgütün "SGK bölge imamı" olduğu belirlenen Hüdaverdi Yüksel'in de bulunduğu 44 zanlıdan 20'si, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan, örgütün "SGK bölge imamı" olduğu belirlenen Hüdaverdi Yüksel ile Sefer Çolakoğlu, Ümit Altınok ve Mustafa Balaban tutuklandı, 16 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 3
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    onlar bilmemne imami gibi adlandiriyor olabilirler kendilerini ama biz bu sekilde ifade etmesek diye gordugum yerde uyariyorum. , guzelim kelimlerimiz mahvoldu bunlar yuzunden. Her bakimdan cok derin yaralar actilar , onlarin terminolojisini kullanarak buna bizde yardimci olmasak istemedende olsa nasil olur. Sorumlusu diyelim mesela ne olacak.
    Cevapla
  • davetli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamların imza attırdığı bulaştığı tüm dosyalar denetlemeler incelenmeli, kimlere arka çıktıkları ortaya çıkarılmalı ve cezaları kesilmelidir.
    Cevapla
  • Hasan Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    SGK istanbul il müdürlüğü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!