PKK'lıların yola tuzakladığı patlayıcı imha edildi

MARDİN'in Derik İlçesinde, PKK'lı teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından tespit edildi.

PKK'lıların yola tuzakladığı patlayıcı imha edildi
PKK'lıların yola tuzakladığı patlayıcı imha edildi
GİRİŞ 16.11.2016 19:00 GÜNCELLEME 16.11.2016 19:00

Mardin'in Derik İlçesinde, PKK'lı teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından tespit edildi. Patlayıcı, kontrollü olarak imha edilerek, olası bir facia önlenmiş oldu.

Güvenlik güçlerinin aldıkları bir ihbar sonucunda, Derik İlçesi'ndeki Denktaş Mahallesi yakınlarındaki Derik- Viranşehir karayolunda, PKK'lı teröristler tarafından yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı tespit etti. Patlayıcının bulunmasının ardından bölgeye, bomba imha uzmanları sevk edildi. Patlayıcının imha edilmesi için Derik-Viranşehir karayolu çift yönlü olarak bir süre trafiğe kapatılıp, çevre güvenliği alındıktan sonra, karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcı, kontrollü şekilde imha edilerek olası bir facia önlenmiş oldu. Patlamanın etkisiyle karayolunda çukur oluştuğu görülürken, yol kısa bir süre sonra trafiğe açıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi