Nusaybin'e hava harekatı! 4 terörist...

TSK, Mardin' in Nusaybin ilçesi'nde tespit edilen bomba yüklü traktörün silahlı İHA ile imha edildiğini, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirdi.

Nusaybin'e hava harekatı! 4 terörist...
Nusaybin'e hava harekatı! 4 terörist...
GİRİŞ 19.11.2016 13:28 GÜNCELLEME 19.11.2016 16:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada; Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, 17 Kasım'da bir grup bölücü terör örgütü mensubunun yaşam malzemeleri yüklü traktörü Dağiçi Mahallesi bölgesine götüreceği ihbarının alınması üzerine silahlı İHA'larla takip edilen traktörün sabah saat 04:30'da ATAK taarruz helikopterleri de desteğiyle ateş altına alındığı Yelekli Mahallesi kuzeyine doğru uzaklaşan iki bölücü terör örgütü mensubunun 06:30 sularında girilen çatışmada etkisiz hale getirildiği daha sonra bölgede yapılan arama tarama neticesinde; 2 BTÖ mensubunun cesedi ile birlikte bir adet M-16 piyade tüfeği, bir adet tabanca (Yavuz 16), bir adet parçalanmış vaziyette dürbün, dört adet parçalanmış M-16 şarjörü, iki adet savunma tipi el bombası, bir adet parçalanmış vaziyette kamera olduğu değerlendirilen cihaz, bir adet sim kart ve örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedildi.

YORUMLAR 2
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    bu silahlı İHA isini cok sevdim. 10 tane degil. 7/24 her yeri takip edip vuracak kadar TSK mizin ve MIT imizin MiLLi silahli iHA ihtiyaci var. Gerekiyorsa gönüllü veya zorunlu halkimzdan para toplansin.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar tb2 ler çoğaltılmalı çok etkili kullanımı ayrıca anka s leride görmek istiyoruz kısa zamanda İNŞAALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?