Fark edilmeseydi facia olacaktı

Diyarbakır'da 600 kilogramlık El Yapımı Patlayıcı (EYP) tespit edilerek büyük bir facia önlendi.

GİRİŞ 21.11.2016 18:17 GÜNCELLEME 21.11.2016 18:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda terör örgütü PKK mensuplarının karayolunda menfez ile asfalt zemin arasına döşenmiş 600 kilogramlık El Yapımı Patlayıcı (EYP) tespit edilerek büyük bir facia önlendi.

Jandarma ekipleri tarafından yolda yapılan mayın-EYP taramasında fark edilen patlayıcı alınan güvenlik önlemlerinin ardından olay yerinde imha edildi.



Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halkın can ve mal güvenliğinin alınması için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

BÖYLE İMHA EDİLDİ!

YORUMLAR 8
  • osmanhamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    bu menfezlere kilitli demir parmaklıklar yapılmalı önemli noktalar kamerayla takip edilmeli hatta menfezlerin içerisine harekat sönserleride yerleştirilebilir
    Cevapla
  • Fena 7 yıl önce Şikayet Et
    o yoludan kim sorumluysa suçlu o dur
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    RABBIM bizi asker ve polisimizi gizli acik tum tuzaklardan korusun.bize tuzak kuranlarin tuzaklarin bize asikar etsin ve dusmanlarimizi kahretsin
    Cevapla
  • mardinlee 7 yıl önce Şikayet Et
    hdp li belediyeler zamanında oradaki hain müteahhitler ile döşediler ve üzerinden asfalt geçirdiler.. tespit etmek o yüzden zor
    Cevapla
  • CANER 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş. bütün menfezleri doldurup kapatın. be nu ya.. her sabah askeri çıkart yürüt . menfez menfez arama yap. yok mayın mı vardı yok patlayıcı mı konuldu. hiç soruyor musnuz kendinzie. acaba bu menfezler ne kadar gerekli.. bu menfezlere karar verenler kimdir. örgüt mensubu mudur? koca kaymakamı makamında şehit den en yakınındaki çalışan değil miydi?
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    iyide kardes bu 2 gunluk olay degil ki, adamlar belediyelerle is yapip aylar yillar once yapti bu bombalari ustunude astfalt ile kapatti..sen saniyormusun sonradan dosendi? yapmayin Allah askina az aklinizi kullanin..
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri