Uyuşturucu tacirleri polisle çatıştı

Bursa'da 'dur' ihtarına uymayıp kaçan araçta bulunan 3 kişi polise ateş açtı. Çıkan çatışmada zanlılardan biri bacağından vuruldu. Diğer 2 kişi de kovalamacadan sonra yakalandı.

Uyuşturucu tacirleri polisle çatıştı
Uyuşturucu tacirleri polisle çatıştı
GİRİŞ 23.11.2016 19:40 GÜNCELLEME 23.11.2016 19:40

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Vakıf Kavşağında meydana geldi. İsabey Mahallesi'nde polis ekibi, şüphe üzerine Uğur Aras'ın kullandığı 16 BU 122 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Uyarıya rağmen kaçmaya çalışan otomobil ekipler tarafından takip edildi.

Şüpheli otomobildekiler, Vakıfköy Kavşağı'ndaki sinyalizasyon lambalarında sıkıştırılarak durduruldu. Otomobilden inen sürücü Uğur Aras, Ersin Santır ve kimliği belirlenemeyen bir kişi polis ekiplerine 2 el ateş etti. Polisinde karşılık vermesiyle çıkan çatışmada Ersin Santır sağ bacağından vurularak yakalandı. Santır, ambulansla devlet hastanesine kaldırılırken kaçan Uğur Aras ile ismi öğrenilemeyen bir kişi polis tarafından yaşanan kovalamacadan sonra yakalandı. 



Ruhsatsız bir tabancanın ele geçirildiği olayda otomobilde yapılan aramada yüklü miktarda bonzai ve esrar bulundu. Zanlıların yapılan kimlik araştırmasında, 'hırsızlık', 'Uyuştucu ticareti yapmak' ve 'Terör örgütü üyesi olmak' suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.

Çevredeki güvenlik kamerası tarafından çatışma anının görüntülendiği olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!