Suriye'de Esed askerleri Türk askerine saldırdı

TSK'da yapılan açıklamada 3 askerin şehit olduğu saldırıyı Suriye'de rejim güçlerinin gerçekleştirdiğine işaret edildi.

GİRİŞ 24.11.2016 10:53 GÜNCELLEME 24.11.2016 11:01
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 93’üncü gününde acı haber geldi. TSK'dan yapılan açıklamada, "Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında, 3 kahraman silah arkadaşımız şehit oldu" denildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

Fırat Kalkanı Harekâtında yürütülen operasyonlar kapsamında, 24 Kasım 2016 saat 03:30 sularında, Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında, üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 10 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı personel tedavilerinin yapılması maksadıyla süratle bölgeden tahliye edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR 165
  • Ertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Esad denilen adam Suriye denen devletin meşru yöneteni , oyla seçimle geldi bu adam , ülkesini teröristlere , Bop uşaklarına karşı savunuyor , bizim askerimizin Öso denen teröristlerle ne işi var Suriye topraklarında
    Cevapla
  • biçer 7 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım onlar vururken siz napıyosunuz uyuyonuzmu.
    Cevapla
  • tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainlerini türkiyede besleyecegimizi.gitsinler ülkelerini kurtarsınlar,
    Cevapla
  • huzayfe 7 yıl önce Şikayet Et
    selamun aleyküm gençler kanınız kaynıyor biliyorum ama devlet işleri sizin bildiğiniz gibi işlemiyor. yakalım yıkalım parçalıyalım demekle olmuyor. sabır sabır sabır reis ne yaptığını biliyor sabredin elbette GÖK gibi gürleyip Sağanak yağmur gibi yağacağız. lakin herşeyin bir zamanı var. selamun aleyküm
    Cevapla
  • dik 7 yıl önce Şikayet Et
    reis kardesim turkiye orada rol almazsa orada olusacak teror kamplari 2.3.4.5. kandil olur bunca sene oralardan bize ne dedik teroristler 150-200 kisiyle geliyorlardi.en iyi savunma ataktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi