PKK'nın sözde yeni "Çemçe sorumlusu" da öldürüldü!

Örgütün sözde eski "çemçe sorumlusu" Hakkı Serhat'ın 2 Ekim'de gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilmesi üzerine yerine görevlendirildiği belirlendi.

PKK'nın sözde yeni "Çemçe sorumlusu" da öldürüldü!
PKK'nın sözde yeni "Çemçe sorumlusu" da öldürüldü!
GİRİŞ 26.11.2016 17:28 GÜNCELLEME 26.11.2016 17:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Erzurum'un Karayazı ilçesinde etkisiz hale getirilen 2 teröristten "Doğan" kod adlı Yakup Söylemez'in, terör örgütünün, Türkiye'de terör açısından en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Kars'taki sözde "Çemçe bölgesinin yeni sorumlusu" olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ile Terörle Mücadele şubeleri ekiplerince, 6 gün önce, jandarmanın da desteğiyle Karayazı ilçesi kırsalındaki Elmalı Dere bölgesinde PKKlı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından başlatılan araştırmalar devam ediyor.

Araştırmalarda söz konusu örgüt mensuplarından "Doğan" kod adlı Yakup Söylemez ile "Serhat" kod adlı Hakan Mahçupun İçişleri Bakanlığının "ödül yönetmeliği" kapsamında aranan teröristler listesinde "gri" kategoride yer aldıkları saptandı.

Güvenlik güçlerince derinleştirilen araştırmalar sonucu Söylemez ve Mahçup ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

EN KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ

Herhangi bir terör saldırısına karışıp karışmadıkları araştırılan teröristlerden Söylemez'in, terör örgütü PKKlı teröristlerin yoğunlaştığı ve terör açısından en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Kars'ın Kağızman ilçesindeki Çemçe bölgesinde, örgütün sözde "Çemçe sorumlusu" olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR 25
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların gerçek sorumluları var onları öldürün.
    Cevapla
  • TR 42 7 yıl önce Şikayet Et
    Ödüllü teröristleri öldüren yiğitlere o ödülü verse devletimiz güzel olur...Yetkililere duyurulur
    Cevapla
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    feötücüler den önce pkk teröristlerin bölge sorumlularını yada üst düzey yetkililerin bu kadar çok öldürüldüğün haberini aldınız mı ben almadım çünkü hadi bunu da savunsunlar.
    Cevapla
  • kahrolsun hdpkk 7 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum da hayretlere dusmustum gittigimde ufacik ilcelerde nasil bu hainler bariniyo karakol komutanlari kimin ne oldugunu biliyo koy sorumlulari bunlarin hepsini vurup oldurmek gerek oldurmedikce karayazi tekman gibi yerlerde bile kok salmaya baslarlar oralari gorup te sasirmamak elde degil ufacik ilceler oralarda bile kuvvet kollarimiz onlarin baskisi altinda kalliyorlar kim olursa olsun vurun bunlari...
    Cevapla
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    öldürün hepsini, birtane bile kalmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü