Meteoroloji kar alarmı verdi!

Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta çarşamba için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu.

GİRİŞ 29.11.2016 07:38 GÜNCELLEME 29.11.2016 11:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul'da dün Sabah saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran yağmur akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

YOĞUN KAR YAĞIŞI

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta kar yağışı ve soğuk hava bekleniyor.

Bölge genelinde 1 Aralık Perşembe günü de hafif kar yağışı etkili olacak. Kar yağışının cuma güne öğle saatlerine kadar devam etmesi tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi.

Sivas, Kayseri ve Yozgat'ın doğu ilçelerinde çarşamba günü güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar, perşembe günü ise bölge genelinde kuzeyli yönlerden orta kuvvetli rüzgarın etkili olacağı ifade edilen açıklamada, yetkililerden ve vatandaşlardan soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olmaları istendi.

YORUMLAR 10
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sivas merkezde kar namına birşey yok yanlış tahmin
    Cevapla
  • Rahmi 7 yıl önce Şikayet Et
    En gıcık olduğum kelime kötü hava şartları kelimesi kötü hava şartımı olur bereket ve rahmet yağıyor.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a kar yağmaz yağsa'da adı kar olmaz sulu birşey olur 22 milyonun nefesi yağacak kar yer düşmeden buhar oluyor belki yüksek kesimler görebilir.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yağsın kar iyidir ; ama garibanlar var. garibanlara imamlar camiilerde ve belediyeler spor salonlarında bakmalılar. evsizler ölmesin.saygılar.
    Cevapla
  • misafir arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH büyük yazılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!