Emine Erdoğan: İçimiz yandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Adana Aladağ’da çıkan yurt yangını ile ilgili, "İçlerimiz yandı, derin bir üzüntü içindeyiz. " dedi.

Emine Erdoğan: İçimiz yandı!
Emine Erdoğan: İçimiz yandı!
GİRİŞ 30.11.2016 14:24 GÜNCELLEME 30.11.2016 14:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hak İşçi Sendikalar Konfederasyonu (HAK-İŞ) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin (ÇASEM) ortak yürüttüğü ’Sosyal Diyalog Yoluyla Kadın Dostu İş Yerlerini Belgelendirme Projesi’nin kapanış toplantısı, sertifika ve ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Yavuz’un katılımıyla Rixos Grand Ankara Hotel’de gerçekleşti.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Törende bir konuşma yapan Emine Erdoğan, Adana Aladağ’da meydana gelen yurt yangınında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, "Ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum, yaralı evlatlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. İçlerimiz yandı, derin bir üzüntü içindeyiz. Allah bir daha böyle facialar hiç kimseye yaşatmasın. İş dünyasında kadın dostu bir kampanyada yer almaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. 7 Mart’ta Cumhurbaşkanımızla katıldığımız ’Dünya Kadınlar Günü’ programında başlatılan bu çalışma, bugün anlamlı bir sonuca ulaşmıştır. Gayretleri nedeniyle HAK-İŞ’i gönülden kutluyorum. Kadınların aklı, zekası, şahsiyeti ve değerleriyle üretim hayatında yer alması adalet ve hakkaniyetin gereğidir. Bu hakkaniyeti gözeten şirket ve kuruluşları tebrik ediyorum. İş yerlerinde kadın varlığını destekleyen ve cinsiyet adaletini gözeten uygulamaların artmasını diliyorum. Yüce Allah kadını ve erkeği birbirinin velisi kılmıştır. Bizlere düşen bu hakikati toplumsal hayata yansıtmaktır. Kadın varlığı, adaletin hassas terazisidir. Şayet biz kadına toplumda hakettiği yeri verirsek adaleti de tesis etmiş, yaradılıştan gelen hakları gözetmiş oluruz ki bu da insaniyetin gereğidir, toplumsal huzurun da zeminidir" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • TOPRAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc) erkeği kadından üstün yaratmıştır. En değerli olduğu yer evi ve çocuklarının başıdır. Kadınları iş hayatına atılmaya teşvik etmekle çocukları ana sevgisinden mahrum bırakıyorsunuz. Çalışan anne çocuğunu ya bakıcıya, ya kreşe bırakıyor. Bir nesil sizin feminist duygularınız yüzünden heba oluyor. Bunu ne zaman anlayacaksınız? Allah kadını kocasına yardımcı ve destekçi olarak yaratmış. Onun rakibi olarak değil. Kadını erkeğe rakip kılmaktan vazgeçin. Nice kadınlar çalıştığı için erkekler boş geziyor. Bir aile çift maaş alırken diğer aile tek maaşa muhtaç yaşıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!