Yüksekdağ’ın avukatı gözaltına alındı

Şanlıurfa il merkezi ve ilçelerinde KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın avukatı Sevda Çelik Özbingöl gözaltına alındı.

Yüksekdağ’ın avukatı gözaltına alındı
Yüksekdağ’ın avukatı gözaltına alındı
GİRİŞ 02.12.2016 15:35 GÜNCELLEME 02.12.2016 15:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davanın avukatı ve HDP Şanlıurfa il eski eş başkanı Sevda Çelik Özbingöl’ün de gözaltına alındığı öğrenildi.

O DİYALOG GÜNDEME OTURMUŞTU

Sevda Çelik Özbingöl, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın 30 Haziran 2016 tarihinde iftar yemeğine katılmak üzere geldiği bir iftar programında polisle yaşadığı diyalogla gündeme gelmişti. Özbingöl, alana girmek isteyen HDP’lilerin üst aramasını yapan emniyet amirine, “İtiraz eden olursa iftar yemeğimize davetli değildir” demiş, emniyet amiri ise “Sanki ben de sizle yemek yiyeceğim” diyerek cevap vermişti.

YORUMLAR 5
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    bence bu insanlarla ilgili hic haber yapmamak untulsun gitsinler
    Cevapla
  • mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    bu insan nüsvettesini pkk pyd kurtarsın şimdi şimdi mahkemenin yapacağı bir iş var sırtını pkk ya pyd ye dayayanlar nasıl bu ülkeden vekil maaşı alır derhal kesilecek ve aldıkları faiziyle birlikte geri alınsın yoksa mal varlıklarına el konulsun. şehitlerimizi kanını içtiler hain itler.
    Cevapla
  • metiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu alçak hainlerin yargılanacaklarını gördüm ya ölsem de gam yemem gayrı
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    uyanın kürt kardeşlerim uyanın,ilk seçimlerde artık kime oy vereceğinizi iyi hesab edin,ALLAH VE RESULU nun düşmanlarına oy vermeyin,hem dünyada hemde ahirette bunun hesabı ve vebali var,azap çok çetin
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Hortlak gibi suratı var hainin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!