Milli Savunma Bakanlığı'na atama

Milli Savunma Bakanlığına ilişkin atama kararları ile Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı

Milli Savunma Bakanlığı'na atama
Milli Savunma Bakanlığı'na atama
GİRİŞ 03.12.2016 05:34 GÜNCELLEME 03.12.2016 05:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları ile  Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, bakanlığa bağlı Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcılığına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Muhsin Dere, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne Murat Akkaya, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ahmet Taşkın atandı.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 1. Hukuk Müşaviri Şerife Gençoğlu, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Gençoğlu'nun yerine hukuk müşavirliği görevine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 1. Hukuk Müşaviri Belda Şenel Parlak atandı.

Görevinden alınan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Albay Murat Kayraklık'ın yerine de kurul üyeliğine Mühendis Albay Mustafa Üstün getirildi.

BAŞBAKANLIK MÜŞAVİRLİĞİNE KUDRET BÜLBÜL GETİRİLDİ

Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığına ait atama kararları da Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre; Başbakanlık Müşavirliği görevine, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Kudret Bülbül, Bülbül'den boşalan Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığına ise Mehmet Köse atandı.

YORUMLAR 2
  • 15 Temmuzu unutma 7 yıl önce Şikayet Et
    Unutturma. Ey medya en azından bu yılın sonuna kadar günde en az 1 kere neler olduğunu gösteren haber tutun. İnsanlar unuturlar, bu gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanete sürüklenebilir. İnsanların , gündüz ekmek parası çıkılmaya gidilen yollarda nasıl şehit edildiğini gösterin. Hatırlatın.
    Cevapla
  • Sirican 7 yıl önce Şikayet Et
    komiksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi