15 Temmuz'u maketlerle anlattılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 'Milli Birlik ve Beraberlik' projesi kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasına ilişkin öğrenciler tasarladıkları maketleri sergiledi.

15 Temmuz'u maketlerle anlattılar
15 Temmuz'u maketlerle anlattılar
GİRİŞ 04.12.2016 00:42 GÜNCELLEME 04.12.2016 00:46

Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı.

Proje Sorumlusu Bertan Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz ve sonrasına ilişkin süreç konusunda tasarladıkları eserleri sergileyerek farkındalık yaratmak istediklerini söyledi.

Projeye büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda etkinlikler gerçekleştirildiğini anlatan Aksoy, "Son derece önemli bir konuyu sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda işliyoruz. Grafik Tasarım Programı öğrencileri olarak sergilediğimiz dergi, maket ve resimleri yaklaşık 1 aylık bir sürede hazırladık. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası ile halkımızın birlik ve beraberliğine dikkati çekmek istedik." dedi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Aysel Memiş ile vatandaşların katıldığı sergide 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve TBMM maketleri ilgi gördü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen başardık
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil